Ontwerp kantoorinrichting

Interieurarchitect voor uw kantoor

Wilt u uw kantoor verbouwen of gaat u verhuizen? Joolsdesign zet als interieurarchitect het kantoor in als ontmoetingsplek. Een plek die aanvoelt als thuis, een plek waar je koffie drinkt of samenwerkt met collega’s aan de houten statafel. Een kantoor waar je overlegt terwijl je neerploft op die lekkere bank en waar kleine en grote sfeervolle ruimtes zijn om te vergaderen. Een ruimte waar je je terug kunt trekken als je rustig wilt bellen. Kortom, jullie ideale kantoor! 

 

Interieurontwerp Kantoorontwerp Interieurarchitect 11
Binnenhuisarchitect Utrecht 04
Interieurontwerp Interieurarchitect Kantoor Kindertelefoon 03

 

Unieke werkwijze

Bij Joolsdesign geloven wij in een persoonlijke aanpak. Door met u aan tafel te zitten en uw plannen, werkwijze en visie te bespreken, komen wij tot het beste advies. Het is immers het belangrijkste dat u en uw medewerkers zich prettig voelen in de werkomgeving. Tijdens onze vrijblijvende kennismaking bij u horen spreken wij graag uitgebreid met u. Wat zijn uw wensen? Om welke ruimtes gaat het? Heeft u zelf al ideeën? Op basis van dit gesprek maken wij een offerte.

Bij ons staat u centraal! Wij werken met een duidelijk stappenplan, aan de hand van onze 3O's: Ontdekken, Ontwerpen, Ontzorgen. Wij nemen u stap voor stap mee gedurende het traject. U wordt geheel ontzorgd! 

 

Ontdekken

Ontdekken

Wij geloven in een persoonlijke aanpak. Tijdens onze vrijblijvende kennismaking gaan wij met u aan tafel zitten om uw plannen te bespreken. Wij horen ook graag uw wensen en eisen. Wilt u uw medewerkers meer betrekken? Dan kunnen wij een brainstormsessie organiseren. Op basis hiervan maken wij een programma van eisen.
Ontwerpen

Ontwerpen

Uw wensen en uw budget zijn het uitgangspunt voor de ontwerpfase. Het ontwerp is functioneel en sfeervol. Deze fase bestaat uit een schetsontwerp en definitief ontwerp. Onze 3D tekeningen geven u een heel goed beeld van de mogelijkheden. Keuze meubilair, verlichting, systeemwanden, akoestiek, vloer, kleur, materialen etc komen aan bod tijdens deze fase. Wij bedenken een plan voor de gehele inrichting.
Ontzorgen

Ontzorgen

De laatste fase is de projectbegeleiding. Wij maken een planning, vragen offertes, maken een begroting, bestellen alles etc. Wij hebben een groot netwerk van uitvoerende partijen. Door onze betrokkenheid nemen wij u niet alleen werk uit handen, maar zorgen wij er ook voor, dat het ontwerp zoals u dat voor ogen heeft, ook daadwerkelijk zo wordt uitgevoerd.

Waarom Joolsdesign?

 

Wij maken graag kennis met u!

Wilt u zien welke projecten wij eerder hebben opgeleverd voor bedrijven? Bekijk dan onze portfolio. Is uw interesse gewekt? Joolsdesign maakt graag kennis met u

  

over Joolsdesign

quotesFlexibele houding, korte lijnen, snel schakelen! Dat is het succes van Joolsdesign!

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.