Binnenhuisarchitect Houten


Als je gaat verhuizen of verbouwen, komt er veel op je af. Je moet keuzes maken over de indeling van de ruimtes. Wat is een optimale indeling? En hoe creëer je eenheid 

Of wil je met je organisatie verhuizen en heb je een nieuwe ruimte in Houten op het oog? Het moet een inspirerende ruimte wordenHoe maak je in deze uitdagende tijden de kantoorinrichting toekomstbestendig 

Leg je vragen voor aan de binnenhuisarchitect van Joolsdesign interieurontwerpMet jouw wensen en eisen als uitgangspunt maken wij voor jouw woning of jouw kantoor een eigentijds en inspirerend interieurontwerp. 

Sfeervol interieurontwerp van een vergaderruimte van designer en binnenhuisarchitect voor kantoor in Utrecht

Binnenhuisarchitect Kantoor

Verhuist jouw organisatie binnenkort naar een nieuw kantoor in Houten? Of denk je eraan om de kantoorinrichting te veranderen, zodat die meer van deze tijd wordt? Onze specialisten zijn goed op de hoogte van de eisen die aan een goede kantoorinrichting en een gezonde werkomgeving worden gesteld. Maar we verrassen je ook graag met een prachtig ontwerp.

Met deze prachtige maatkast heeft de binnenhuisarchitect Utrecht van Joolsdesign de woonkamer met de keuken verbonden en eenheid gecreëerd.

Binnenhuisarchitect woning

Je wilt verhuizen naar Houten, of je denkt na over een verbouwing van je woning. Misschien twijfel je over een andere keuken? Verhuizen of verbouwen brengen altijd veel keuzes met zich mee. Wij begrijpen heel goed dat dit erg lastig kan zijn. Daarom staat onze binnenhuisarchitect klaar om je te helpen. Laat ons van jouw woning een inspirerende omgeving maken. En van jouw huis een thuis.

Daarom kies voor de binnenhuisarchitect

van Joolsdesign

Van A tot Z

Wij ontwerpen, begeleiden en realiseren de verbouwing en inrichting van jouw woning of kantoor.  

Ervaring

Meer dan 200 klanten gaven ons hun vertrouwen, en zijn zeer tevreden met het eindresultaat.

Betrokken

Jij staat bij ons centraal. Wij luisteren aandachtig naar jouw wensen en eisen en vragen altijd door.

Kwaliteit

Als gediplomeerd en erkend interieurarchitect zijn wij dan ook ingeschreven in het Architectenregister.

Onafhankelijk

Wij zijn niet gebonden aan leveranciers, zo garanderen wij een onafhankelijk interieurontwerp.

Zowel in de regio Houten als daarbuiten, werken wij met onze beproefde 3 O's methode. We onderzoeken, ontwerpen en ontzorgen. Jij kiest wat het beste bij jou past. Wil jij ook weten wat Joolsdesign voor jou kan betekenen?

Jouw ideeën zijn ons startpunt

Jouw interieurvragen

Bij een verhuizing of verbouwing is het vaak lastig vooraf de juiste keuzes te maken voor het interieur. Wat is de beste plek voor de keuken? Of hoe deel je de ruimte optimaal en toekomstbestendig in als 1,5 meter kantoor? Onze binnenhuisarchitect helpt met raad en daad. Wij maken voor jou een inspirerend, sfeervol en toekomstbestendig ontwerp. Daag ons uit met jouw wensen en eisen!

Het ontwerpproces 

Zit je met een praktische vraag en wil je een advies waarmee je zelf aan de slag kan? Of ben je juist op zoek naar een interieurontwerp waarin je verschillende mogelijkheden kan zien voor indeling, materialen en kleuren? Bij ons is het allemaal mogelijk. We kunnen je in de omgeving van Houten helpen met een interieuradvies aan huis, waarna je aan de hand van een schetsmatige tekening zelf verder aan de slag kan. Maar ook maken we graag een interieurontwerp op maat. Aan de hand van inspirerende 2D- en 3D-tekeningen worden verschillende mogelijkheden inzichtelijk. En als je wilt, nemen we je graag bij de uitvoering werk uit handen door bijvoorbeeld de bestellingen voor je te doen of de verbouwing en inrichting te begeleiden. Jouw wensen en eisen staan bij ons centraal. 

Ben je nieuwsgierig geworden over wat wij voor jou kunnen betekenen? 

Klik dan op een van onderstaande buttons.

Wij werkten o.a. al voor

Interieurontwerp Acatris

Zullen we kennismaken?

Jolanda de Boon

Eigenaar en interieurarchitect

Burchtmuur 34, Houten (Utrecht)

+31 (0)30 785 28 41
+31 (0)6 3380 12 95
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Architectenregister: 4.991115.004