Interieuradvies kantoor

Interieuradvies kantoor nodig?

Gaat u verhuizen of verbouwen met uw organisatie, dan bent u bij Joolsdesign aan het goede adres. Wij kunnen voor u het ontwerp maken en ook de realisatie begeleiden. 

Tijdens onze vrijblijvende kennismaking, horen wij graag alles over uw organisatie. Wat zijn uw wensen? Om welke ruimtes gaat het? Heeft u zelf al ideeën? Uw wensen gebruiken wij als uitgangspunt voor het interieuradvies kantoor. Uiteraard houden wij daarbij het budget goed in de gaten. Omdat wij onafhankelijk zijn, zijn wij niet gebonden aan merken en dat is gunstig voor u!

Wij denken met u mee over de juiste werkplekken, routing, vergaderplekken, akoestiek, kleuren, materialen, verlichting enz. en maken een ontwerp dat past bij uw organisatie.

Door onze jarenlange ervaring hebben wij een groot netwerk van uitvoerende partijen waar wij graag en goed mee samenwerken en kunnen dan ook het traject van ontwerp tot oplevering voor u regelen. Maar u kunt zelf bepalen welke fases u wilt afnemen.

Bent u geïnteresseerd? Maak dan een vrijblijvende afspraak via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via het contactformulier.

Ontdekken

Ontdekken

Tijdens onze vrijblijvende kennismaking, horen wij graag alles over uw organisatie. Wat zijn uw wensen? Om welke ruimtes gaat het? Heeft u zelf al ideeën? Op basis van dit gesprek maken wij een offerte.
Ontwerpen

Ontwerpen

Uw wensen en uw budget zijn het uitgangspunt voor de ontwerpfase. Het ontwerp is functioneel en sfeervol. Medewerkers voelen zich hier thuis!
Ontzorgen

Ontzorgen

De laatste fase is de projectbegeleiding. Door onze betrokkenheid nemen wij u niet alleen werk uit handen, maar zorgen wij er ook voor, dat het ontwerp zoals u dat voor ogen heeft, ook daadwerkelijk zo wordt uitgevoerd.

 

over Joolsdesign

quotesFlexibele houding, korte lijnen, snel schakelen! Dat is het succes van Joolsdesign!

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.