Binnenhuisarchitect Utrecht

Binnenhuisarchitect Utrecht nodig? Joolsdesign werkt voor zakelijke en particuliere klanten. Wanneer u gaat verbouwen en verhuizen denken wij graag mee over de indeling van de ruimtes. Wij maken een ontwerp dat creatief en functioneel is. Waar wij goed in zijn is out-of-the-box denken. Uiteraard is uw input hierbij belangrijk.

Joolsdesign binnenhuisarchitect Utrecht kunt u het beste in een zo vroeg mogelijk stadium benaderen. Jooldesign kan juist in vroege stadium goed met u meedenken over de vele mogelijkheden die er zijn. Uw wensen en uw ideeën zijn daarbij ons uitgangspunt en wij zullen u verrassen met een onderscheidend en creatief idee.

Werkwijze binnenhuisarchitect Utrecht

Onze binnenhuisarchitect Utrecht werkt met een duidelijk stappenplan, volgens de 3 O's: Ontdekken, Ontwerpen, Ontzorgen. Bij Joolsdesign geloven we in een persoonlijke aanpak:

  • Als start maken wij dan ook graag kennis met u om uw wensen en eisen te horen. Wij luisteren en stellen vragen. Om welke ruimtes gaat het? Heeft u zelf al ideeën? Op basis van dit gesprek maken wij een offerte.
  • Daarna gaan we aan de slag met het schetsontwerp. De eerste schetsen die u ontvangt zijn al 3D tekeningen. U krijgt zo een goed beeld van de mogelijkheden.Dit schetsontwerp dient als praatplan, dat in een vervolgfase wordt uitgewerkt in een definitief ontwerp. U krijgt een kleur- en materialenplan. Wij doen een voorstel voor verlichting, (maatwerk)meubels, akoestiek, vloer, keukenontwerp etc. Alles afhankelijk van de wensen.  
  • De laatste fase is de bouwbegeleiding. Om tot het beste eindresultaat te komen, werkt Joolsdesign samen met geselecteerde uitvoerende partijen. Op deze manier kunnen wij ook het project van ontwerp tot oplevering begeleiden en blijft het ontwerp gewaarborgd.

Waarom Joolsdesign

  • Ons stappenplan is duidelijk en concreet. U kiest welke stap u wilt afnemen.
  • Uw wensen staan centraal!
  • Wij zijn onafhankelijk. 
  • Gediplomeerd en ingeschreven in het architectenregister.
  • Wij zien geen beperkingen, maar uitdagingen.

Kennismaken?

Bekijk onze portfolio voor afbeeldingen van gerealiseerde projecten.

Wilt u weten wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem dan contact met op met Joolsdesign binnenhuisarchitect Utrecht voor een vrijblijvende kennismaking.

 

over Joolsdesign

quotesFlexibele houding, korte lijnen, snel schakelen! Dat is het succes van Joolsdesign!

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.