Binnenhuisarchitect Amersfoort


Je wilt verbouwen of verhuizen. Je denkt na over een uitbouw van je woning, of misschien zoek je een mogelijkheid voor een ruimere keuken. Of wil je  met je onderneming verhuizen naar een andere kantoorruimte in Amersfoort, en zoek je een interieurplan voor een toekomstbestendige kantoorinrichting? 

De binnenhuisarchitect van Joolsdesign kan je helpen. Joolsdesign maakt van jouw wensen een uitdaging, met een interieurontwerp dat verder gaat dan je verwachtingen. Functioneel en inspirerend, maar altijd verrassend.

Sfeervol interieurontwerp van een vergaderruimte van designer en binnenhuisarchitect voor kantoor in Utrecht

Binnenhuisarchitect Kantoor

Ga je met je bedrijf verhuizen, en heb je een nieuwe ruimte op het oog in de omgeving Amersfoort? Of ben je er al gevestigd, maar is de kantoorinrichting niet meer van deze tijd? Wij maken een interieurontwerp dat helemaal past bij jouw wensen en jouw budget. Aan de hand van een inspirerend interieurontwerp in 2D en 3D zorgt de binnenhuis architect van Joolsdesign ervoor dat je jouw organisatie in dat ontwerp herkent. Wij helpen je om jouw kantoorinrichting uniek te maken, eigentijds en volledig afgestemd op jouw wensen en eisen.

Met deze prachtige maatkast heeft de binnenhuisarchitect Utrecht van Joolsdesign de woonkamer met de keuken verbonden en eenheid gecreëerd.

Binnenhuisarchitect woning

Als je plannen hebt om te verhuizen, of om je woning te verbouwen, dan komt er veel op je af. Wat is een goede plek voor de keuken, en hoe deel je die in? Hoe creëer je meer opbergruimte, misschien met een kast op maat?   Hoe zorg je voor rust en eenheid in je interieur? 

Onze binnenhuisarchitect ziet wat er allemaal mogelijk is. Met een duidelijk plan en aan de hand van 2D- en 3D-tekeningen zetten wij jouw wensen om in een interieur ontwerp. Samen met jou maken wij van jouw woning een inspirerende omgeving, en van jouw huis een thuis.

Daarom kies je voor de binnenhuisarchitect

van Joolsdesign

Van A tot Z

Wij ontwerpen, begeleiden en realiseren de verbouwing en inrichting van jouw woning of kantoor.  

Ervaring

Meer dan 200 klanten gaven ons hun vertrouwen, en zijn zeer tevreden met het eindresultaat.

Betrokken

Jij staat bij ons centraal. Wij luisteren aandachtig naar jouw wensen en eisen en vragen altijd door.

Kwaliteit

Als gediplomeerd en erkend interieurarchitect zijn wij dan ook ingeschreven in het Architectenregister.

Onafhankelijk

Wij zijn niet gebonden aan leveranciers, zo garanderen wij een onafhankelijk interieurontwerp.

Zowel in de regio Amersfoort als daarbuiten, werken wij met onze beproefde 3 O's methode. We onderzoeken, ontwerpen en ontzorgen. Jij kiest wat het beste bij jou past. Wil jij ook weten wat Joolsdesign voor jou kan betekenen?

Zullen we kennismaken?

Jolanda de Boon

Eigenaar en interieurarchitect

Burchtmuur 34, Houten (Utrecht)

+31 (0)30 785 28 41
+31 (0)6 3380 12 95
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Architectenregister: 4.991115.004