Interieurarchitect kantoor Utrecht

Interieurarchitect kantoor Utrecht nodig? Joolsdesign is specialist in het functioneel ontwerpen en inrichten van kantoor en bedrijf. Gaat u verhuizen of wilt u uw kantoor verbouwen? Interieurarchitect kantoor Utrecht denkt graag met u mee over de mogelijkheden. Wij vinden het belangrijk om de identiteit van uw organisatie terug te laten komen in het ontwerp. Maar ook een duidelijke routing is belangrijk. Daarmee kan worden bepaald hoe mensen zich gaan bewegen in de ruimte. En hoeveel werkplekken en vergaderplekken zijn er nodig? Dat hoeven niet altijd grote afgesloten ruimtes te zijn. Maar kleine, niet afgesloten akoestische vergaderplekken voor 2, 3 of 4 personen zijn ook mogelijk en zorgt er juist voor dat er meer dynamiek ontstaat.

Werkwijze interieurarchitect kantoor Utrecht

Joolsdesign interieurarchitect kantoor Utrecht werkt met een duidelijk stappenplan volgens de 3 O’s: ontdekken, ontwerpen en ontzorgen. Wij kunnen het project dan ook begeleiden van A tot Z, van ontwerp tot oplevering.

Ontdekken Wij starten met een kennismakingsgesprek en horen in dit gesprek graag uw wensen en eisen.

Ontwerpen In de ontwerpfase maken wij het ontwerp. Onze 3D visualisaties geven u een goed beeld van de mogelijkheden. Afhankelijk van de keuzes die gemaakt worden in het ontwerp, doen wij een voorstel voor onder andere vloeren, systeemwanden, plafond, verlichting, signing, meubilair, akoestiek, kleuren, materialen ed.

Ontzorgen Wij hebben een groot netwerk van uitvoerende partijen. Maar omdat wij onafhankelijk zijn, zijn wij niet gebonden aan bepaalde partijen. Dat kan gunstig zijn voor uw budget. Wanneer u de projectbegeleiding aan Joolsdesign interieurarchitect Utrecht overlaat, wordt de uitvoering van het ontwerp zoals dat bedacht is, gewaarborgd.

Kennismaken?

Geïnteresseerd? Wij komen graag met u in gesprek! Maak dan een afspraak met de interieurarchitect kantoor Utrecht via het contactformulier of stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Binnenhuisarchitect Utrecht 04
Interieurontwerp Interieurarchitect Kantoor Kindertelefoon 03
Interieurontwerp Kantoorontwerp Interieurarchitect 11

over Joolsdesign

quotesFlexibele houding, korte lijnen, snel schakelen! Dat is het succes van Joolsdesign!

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.