Kantoor architect voor uw organisatie?

Heeft u een kantoor architect nodig voor uw organisatie? Gaat u verbouwen of verhuizen? Dan bent u bij Joolsdesign aan het goede adres! Joolsdesign bestaat sinds 2008 en de kantoor architect van Jooldsdesign ontwerpt en begeleidt sindsdien de totale verbouwing en inrichting van organisaties. Inmiddels hebben wij dan ook een grote en tevreden klantenkring opgebouwd van zakelijke klanten. Wij kunnen voor u het ontwerp maken en deze ook tot en met de realisatie begeleiden.

Interieurontwerp Kantoorontwerp Interieurarchitect 11
Interieurontwerp Interieurarchitect Kantoor Kindertelefoon 03
Binnenhuisarchitect Utrecht 04

Werkwijze 

Bij ons staat u centraal! Wij werken met een duidelijk stappenplan, aan de hand van onze 3 O’s: Ontdekken, Ontwerpen, Ontzorgen. Wij nemen u stap voor stap mee gedurende het traject. U wordt geheel ontzorgd.  Lees hier meer over onze werkwijze voor zakelijke klanten en particuliere klanten en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen!

0 ontdekkenOntdekken

De kantoor architect van Jooldesign komt bij u langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Wij stellen vragen. Met welke vaste elementen moet bijvoorbeeld rekening worden gehouden in het nieuwe ontwerp? Moeten de huidige meubels behouden blijven? Moet de akoestiek verbeterd worden? Wat is het budget? Op basis hiervan maken wij een offerte. Wij kunnen ook brainstormsessies aanbieden met medewerkers. Door hen bij het proces te betrekken, vinden zij het vaak minder lastig dat er veranderingen gaan plaatsvinden.

   Ontwerpen

Gaat u met ons verder? Dan beginnen we met het maken van een schetsontwerp. De 2D en 3D tekeningen geven u een goed beeld van de mogelijkheden. Het schetsontwerp wordt later uitgewerkt in een definitief ontwerp. De kleuren en materialen worden bepaald. Afhankelijk van de wensen doen wij ook een voorstel voor verlichting, meubels, akoestiek, vloer etc. Na afloop van deze fase is het ontwerp af en kan de verbouwing beginnen.

  Ontzorgen

Wilt u geheel ontzorgd worden? Dan vragen wij in deze fase offertes op, maken een planning voor de verbouwing, zijn wij aanspreekpunt voor uitvoerende partijen en zijn regelmatig aanwezig tijdens de verbouwing. Op deze manier zorgen wij ervoor dat het ontwerp zoals dat is bedacht, ook daadwerkelijk wordt uitgevoerd!

Waarom kiezen voor de kantoor architect van Joolsdesign

  • Ingeschreven in het architectenregister.
  • Wij werken volgens een duidelijk stappenplan.
  • Wij denken out-of-the-box. Daar zijn we goed in!
  • Wij hebben een groot netwerk van uitvoerende partijen en kunnen het traject dan ook van A tot Z ontwerpen en begeleiden.

Wij maken graag kennis met u!

Wilt u zien welke projecten wij eerder hebben opgeleverd voor particulieren en bedrijven? Bekijk dan onze portfolio. Is uw interesse gewekt? De kantoor architect van Joolsdesign maakt graag kennis met u

over Joolsdesign

quotesFlexibele houding, korte lijnen, snel schakelen! Dat is het succes van Joolsdesign!

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.