Skip to main content

Interieurontwerp kantoor Amstelveen

Interieurontwerp kantoor Amstelveen

Interieurontwerp kantoor Stoffenmanager in Amstelveen

Interieurontwerp kantoor Stoffenmanager in Amstelveen

Stoffenmanager, een platform dat zich richt op het minimaliseren van blootstellingsrisico's aan gevaarlijke stoffen en biologische agentia op de werkvloer, benaderde Joolsdesign voor het interieurontwerp van hun nieuwe kantoor in Amstelveen.

Voor het nieuwe kantoorpand kregen wij de opdracht om een eigentijds kantoorontwerp te creëren dat niet alleen functioneel zou zijn, maar ook een bron van inspiratie en herkenbaarheid zou vormen. De kantoorruimte heeft een logische routing. Dit wordt geaccentueerd door de indeling, maar ook door de vloer. Grote kleurvlakken in het tapijt worden afgewisseld met PVC. Centraal in de ruimte staat een multifunctioneel maatwerkmeubel. Het fungeert als scheidingswand tussen werkplekken en de lunchruimte, terwijl het ook een visuele eyecatcher is. Het meubel bevat een geïntegreerde pantry, garderobekasten, kluisjes en sfeervolle treinbankjes. De treinbankjes worden gebruikt als lunchtafel, maar ook als informele overlegplek.

Interieurontwerp kantoor Amstelveen treinbankjes en meubelmaatwerk Interieurontwerp kantoor Amstelveen treinbankjes Interieurontwerp kantoor Amstelveen treinbankjes met overlegplek

Flexibele werkplekken geïntegreerd in de werkomgeving

Op verschillende plekken in de kantoorruimte zijn belcellen en stilteruimtes opgenomen. In een kantoortuin is het belangrijk dat medewerkers ook de mogelijkheid hebben om in afzonderlijke ruimtes geconcentreerd te kunnen bellen of werken. De belcellen zijn geen losse elementen, maar zijn een vast onderdeel van de nieuwe indeling, zodat ze niet alleen functioneel zijn, maar ook visueel passen in het totale ontwerp. 

Maatwerk meubel ontwerp voor kantoorinrichting in Utrecht Inrichting stilteruimte voor kantoorinrichting in Utrecht Interieurontwerp kantoor Amstelveen Interieurontwerp kantoor Amstelveen - werkplekken en signing

Groen in het Kantoor: Inspiratie en Functionaliteit

Wij passen in onze ontwerpen altijd veel planten toe. Planten zorgen voor meer zuurstof, versterken de sfeer en creëren een frisse en inspirerende werkomgeving.

Planten in interieurontwerp kantoor Amstelveen Ontwerp voor overlegplek kantoorinrichting Utrecht Ontwerp van de kantoortuin voor de kantoorinrichting in Utrecht

Sfeervolle vergaderkamers

In het interieurontwerp is ook dezelfde look & feel doorgevoerd: warme kleuren en materialen. Boven de tafels hangen akkoestische hanglampen met een vilten rode kap.

Inrichting vergaderkamer kantoorinchting Amstelveen Inrichting vergaderkamer kantoorinchting Amstelveen Inrichting vergaderkamer kantoorinchting Amstelveen

Huisstijl en signing

Het logo van Stoffenmanager is kleurrijk. Deze kleuren komen op verschillende plekken terug in het interieurontwerp. Doordat het gecombineerd is met houtprint en subtiele zwarte accenten krijgt het interieur een sfeervolle, warme look. Het logo van Stoffenmanager is op folie op de glazen wanden geplaatst, waar alle kleuren samenkomen tot een herkenbaar en inspirerend geheel.

Signing wallprint kantoorinrichting Amstelveen Signing wallprint kantoorinrichting Amstelveen

Meer zien?

Bekijk onze andere projecten

  • Kantoorinrichting VIP Response

  • kantoorinrichting EAGE

  • Kantoorinrichting hod

Alle projecten

Werkwijze kantoorinrichting

Neem contact met ons op!

Heeft jouw bedrijf ook behoefte aan een inspirerend en functioneel kantoor? Wij maken graag voor jou een uniek interieurontwerp. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

contact

Interieurontwerp kantoor Amstelveen

Lees verder

Ontwerp stijlvolle maatkasten

Ontwerp stijlvolle maatkasten

Stijlvolle maatkasten

Stijlvolle maatkasten

Joolsdesign is benaderd om een ruimtelijke, sfeervolle en stijlvolle inrichting te ontwerpen voor een toekomstbestendige nieuwbouwwoning in Leerdam. Met alle voorzieningen op de begane grond, zoals de badkamer en slaapkamer, hebben we de ruimte optimaal benut. Veel maatwerkkasten en een op maat gemaakte keuken die deze woning hebben omgevormd tot een stijlvolle en ruimtelijke leefomgeving.

Creatieve maatkast met veel opbergruimte

Design maatkast woonkamer

Midden in de woonkamer is tijdens de bouw een schacht geplaatst. Om deze ontsierend element te verbergen, hebben we een ontwerp gemaakt voor een grote maatkast, die zich uitstrekt van de vloer tot het plafond. De schacht is nog steeds toegankelijk via de linkerdeurtjes. De maatkast is stijlvol en georganiseerd. Door het toevoegen van variabele open vlakken in het midden van de kast, hebben we speelsheid in het design toegevoegd, waardoor het geheel minder strak oogt.

Creatieve maatkast met veel opbergruimte Creatieve maatkast met veel opbergruimte

Maatwerk in de keuken

De woning beschikt over een open keuken. Hier hebben we opnieuw maatwerk toegepast, met aandacht voor elk detail. De keuken is voorzien van dezelfde houtprint als de andere maatkasten, met elegante zwarte inbouwapparatuur en strakke greeplijsten. Dit zorgt voor een mooie belijning en naadloze integratie met de rest van de ruimte, terwijl de functionaliteit behouden blijft.

Keuken maatwerk Keuken maatwerk

Maatkasten in badkamer en slaapkamer

De badkamer en slaapkamer bevinden zich naast elkaar. Om ruimte te besparen, hebben we gekozen voor maatkasten die aan beide zijden toegankelijk zijn: vanuit de slaapkamer en de badkamer. Een strakke witte schuifdeur biedt toegang tot de badkamer. Links en rechts vanhet bed hebben we maatkasten geplaatst, met mooie vertikale greeplijsten. Dit geeft een mooi symmetrische indeling. Voor de achterwand is gekozen voor een behang met natuurprint. Dit geeft een mooi, rustig maar stijlvolle sfeer.

Sfeervolle slaapkamer met praktische en slimme opbergkasten op maat. Sfeervolle slaapkamer met praktische en slimme opbergkasten op maat. Sfeervolle slaapkamer met praktische en slimme opbergkasten op maat. Sfeervolle slaapkamer met praktische en slimme opbergkasten op maat.

Maatwerk tv meubel

We hebben hier een op maat gemaakte TV-oplossing ontworpen om de beschikbare ruimte volledig te benutten. Hierdoor wordt de beperkte ruimte geoptimaliseerd, waardoor de bewoners maximaal kunnen genieten van hun woonkamer.

Bekijk onze andere projecten

Interieurontwerp woning

Bij Joolsdesign begrijpen we dat maatkasten niet alleen functioneel, maar ook stijlvol kunnen zijn. Als je op zoek bent naar op maat gemaakte oplossingen voor je interieur, neem dan gerust contact met ons op. We gaan graag met je in gesprek om jouw wensen om te zetten in een design die past bij jouw wensen. Bekijk hieronder een aantal andere gerealiseerde verbouwingen.

  • Interieurontwerp woning - ontwerp maatkasten
    Interieurontwerp woning Amersfoort

    Interieuradvies jaren 30 woning Zeist

  • Interieurontwerp woning Houten - meubel op maat
    Interieurontwerp woning Houten

    Interieurontwerp woning Houten - meubel op maat

  • Interieurontwerp woning Houten

Alle projecten

Bekijk hier onze werkwijze

Wil jij ook een interieur op maat?

Neem contact met ons op!

Wij dragen graag bij aan het realiseren van jouw droomwoning!

Neem contact op

Lees verder

Ontwerp kantoorruimte HOD

Ontwerp kantoorruimte HOD

Duurzaam ontwerp voor de kantoorruimte van HOD in Utrecht

HOD Leegstandbeheer is een organisatie die leegstaand vastgoed beschermt tegen kraak, vandalisme en verpaupering. Voor de verhuizing van hun nieuwe kantoor in Utrecht mocht Joolsdesign een ontwerp maken. Het moest een inspirerende en duurzame kantoorruimte worden. 

Ontwerp kantoorruimte HOD in Utrecht, kantine en flexplekken.

Sfeer en groen in de kantoorruimte

Een prettige werkomgeving is essentieel voor de productiviteit en het welzijn van medewerkers. Bij Joolsdesign hebben we daarom veel aandacht besteed aan het creëren van een sfeervolle en groene omgeving in de nieuwe kantoorruimte. Bureaus zijn afgescheiden door kasten met geïntegreerde plantenbakken, waardoor medewerkers worden omringd door groen en een gevoel van huiselijkheid ervaren. Deze planten dragen niet alleen bij aan de esthetiek, maar ook aan de luchtkwaliteit en het algemene welzijn. 

Ontwerp kantoorruimte voor HOD in Utrecht. Kantoortuin met veel planten en circulair tapijt. Ontwerp kantoorruimte voor HOD in Utrecht. Circulair kantoormeubilair en circulair tapijt. Duurzame kantoorinrichting.

Maatwerkoplossing voor de flexruimte

Een opvallend element in de kantoorruimte is de op maat gemaakte pantry die uitmondt in een maatbank die de vorm van de muur volgt. Deze multifunctionele ruimte biedt niet alleen de mogelijkheid om te ontspannen en te genieten van een maaltijd, maar kan ook dienen als flexplek. Een grote tafel in het midden van de ruimte is voorzien van elektrische aansluitingen, waardoor deze geschikt is voor zowel informele bijeenkomsten als individueel werk.

Ontwerp kantoorruimte HOD in Utrecht. Pantry en eetkamerbank. Ontwerp kantoorruimte HOD in Utrecht. Pantry en eetkamerbank. Flexplek ontwerp kantoorruimte HOD Utrecht Flexplek ontwerp kantoorruimte Utrecht HOD

Duurzaamheid in het Ontwerp

Bij Joolsdesign hechten we veel waarde aan duurzaamheid, en dat was ook een belangrijk aspect in dit ontwerp. Een mooi element in de ruimte is het gebruik van tapijt van Studio Wae. Dit tapijt is gemaakt van afgekeurde resttegels van Desko en Interface. Studio Wae heeft deze tegels omgetoverd tot prachtige vormen. Het resultaat is duurzaam, maar ziet er ook erg mooi uit!

Ontwerp kantoorruimte Utrecht. Vergaderkamer met veel planten. Ontwerp kantoorruimte voor HOD in Utrecht. Vergaderkamer met duurzaam tapijttegels.

Meer zien?

Bekijk onze andere projecten

Bij Joolsdesign hebben we met veel plezier samengewerkt met HOD om een inspirerende en duurzame kantoorruimte in Utrecht te creëren. Het toepassen van hergebruikte materialen, flexplekken, groen en een aangename sfeer dragen bij aan een prettige nieuwe werkomgeving. Bekijk hieronder een aantal andere projecten die wij succesvol hebben gerealiseerd.

  • Ontwerp kantoorruimte
    Kantoorinrichting VIP Response

    Ontwerp kantoorruimte

  • kantoorinrichting EAGE

  • Kantoorinrichting Stoffenmanager

Alle projecten

Bekijk onze werkwijze

Neem contact met ons op!

Wil jij ook een persoonlijk ontwerp voor jouw kantoorruimte, neem dan contact op met Joolsdesign voor een creatieve en functionele oplossing. Wij werken ook buiten de regio Utrecht.

Contact

Lees verder

Kantoorinrichting Ubindr Arnhem

Kantoorinrichting voor Ubindr in Arnhem

Ubindr is een innovatieve organisatie gericht op hoogwaardige ICT-oplossingen. Voor hun nieuwe kantoorruimte in een dynamisch bedrijfsverzamelgebouw aan de rand van Arnhem, wilden ze graag hulp bij de kantoorinrichting. Kort daarvoor was ook de nieuwe huisstijl geïntroduceerd met daarbij een nieuw logo. Bij deze verhuizing stond niet alleen de functionele inrichting centraal, maar ook de herdefiniëring van hun bedrijfsidentiteit.

Ontwerp maatkast voor koffiecorner voor kantoorinrichting Arnhem Koffiecorner in huisstijlkleuren kantoorinrichting Arnhem

Maatwerk en huisstijlkleuren

Bij het betrekken van hun nieuwe kantoorruimte in Arnhem, werd de huisstijl verwerkt in het nieuwe interieur. Dit zie je terug in een maatwerkkast die gebruikt wordt als koffiecorner. De typische kleurstelling van Ubindr op de maatkast, loopt door op de systeemwand. Daarnaast is ook voor de overlegplek gekozen voor kleuren uit de huisstijl. Door daarnaast planten toe te voegen in de kantooromgeving, ontstaat meteen een huiselijke sfeer. De zwarte stijlvolle ringlamp boven de zit-sta bureaus maakt er een geheel van. 

Kantoorinrichting overlegplek in Arnhem

Nieuwsgierig naar onze andere projecten?

Bekijk hieronder onze andere kantoorinrichtingen

  • Kantoorinrichting VIP Response

  • kantoorinrichting Stoffenmanager

  • Kantoorinrichting Select uitzendbureau
    Kantoorinrichting Select uitzendbureau

    Kantoorinrichting Select uitzendbureau

Alle projecten

Lees meer over onze werkwijze

Wij maken graag een ontwerp voor jouw kantoor

Wil jij ook een nieuwe kantoorinrichting? Neem dan contact op met ons. Wij maken graag een ontwerp voor inspirerende werkplek voor jouw werkomgeving.

Neem contact op

interieurontwerp, , binnenhuisarchitect, kantoor, Utrecht, Houten, Hilversum, architect Hilversum, interieurarchitect, kantoorinrichting, ontvangstruimte, conceptontwikkeling, identiteit, interieuradvies, architect, Architect Utrecht, Architect Houten, Arnhem

Lees verder