Interieurontwerp woning

INTERIEURONTWERP WONING

Gaat u verhuizen of wilt u verbouwen? Of laat u zelf een huis bouwen? Joolsdesign maakt graag voor u een interieurontwerp voor úw droomwoning. Onze jarenlange ervaring zorgt ervoor dat wij professioneel interieurontwerp voor u kunnen maken, afgestemd op uw wensen en eisen. Joolsdesign kijkt hoe de ruimtes het beste tot zijn recht komt en wat daar dan voor nodig is. Wij laten maatwerkkasten en keukens onderdeel worden van de ruimte. Ook zijn wij op de hoogte van de laatste trends op het gebied van materialen, meubels, verlichting, kleuren en dergelijke. Zo ontstaat er eenheid. 

U kunt ons het beste in een zo vroeg mogelijk stadium benaderen, voordat u een nieuwe woning laat bouwen of gaat verbouwen. Jooldesign kan juist in dat stadium goed met u meedenken over de vele mogelijkheden die er zijn. Werkt u al samen met een architect? Dat kan prima en wij werken dan ook vaker samen met een architect. Uw wensen en uw ideeën zijn daarbij ons uitgangspunt en wij zullen u verrassen met een onderscheidend en creatief idee.

Werkwijze

Joolsdesign interieurontwerp werkt met een duidelijk stappenplan. Als start maken wij graag kennis met u om uw wensen en eisen te horen. Op basis van dit gesprek maken wij een offerte. Daarna gaan we aan de slag met het schetsontwerp. Dit schetsontwerp dient als praatplan, dat in een vervolgfase wordt uitgewerkt in een definitief ontwerp. Om tot het beste eindresultaat te komen, werkt Joolsdesign samen met geselecteerde uitvoerende partijen. Op deze manier kunnen wij ook het project van ontwerp tot oplevering begeleiden en blijft het ontwerp gewaarborgd.

Interieuradvies aan huis

Naast een interieurontwerp op maat, geven wij ook interieuradvies aan huis. Dit interieuradvies duurt 1,5 uur en heeft een vaste prijs. Lees hier meer over dit advies. 

Kennismaken?

Geïnteresseerd? Maak dan een afspraak via het contactformulier of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Aanbouw en verbouwing
Interieurontwerp Keukenontwerp Trapontwerp Tienhoven Utrecht Woonboerderij 09
Aanbouw en verbouwing

over Joolsdesign

quotesJoolsdesign maakt een interieurontwerp voor wonen, werken en onderwijs. Elke opdracht is voor ons een uitdaging, van klein tot groot! 

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Akkoord