Interieuradvies Woerden

Heeft u een interieuradvies Woerden nodig voor uw woning of organisatie? Gaat u verbouwen of verhuizen? Dan bent u bij Joolsdesign aan het goede adres! Joolsdesign interieuradvies Woerden bestaat sinds 2008 en ontwerpt en begeleidt de totale verbouwing en inrichting van bedrijf of woning. Wij hebben sinds deze tijd een grote en tevreden klantenkring opgebouwd van zowel particuliere als zakelijke klanten. Wij kunnen voor u het ontwerp maken en deze ook tot en met de realisatie begeleiden.

Werkwijze Joolsdesign Interieuradvies Woerden 

Bij ons staat u centraal! Wij werken met een duidelijk stappenplan, aan de hand van onze 3 O’s: Ontdekken, Ontwerpen, Ontzorgen. Wij nemen u stap voor stap mee gedurende het traject. U wordt geheel ontzorgd.  Lees hier meer over onze werkwijze voor zakelijke klanten en particuliere klanten en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen!

0 ontdekkenOntdekken

We starten dan ook met een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Wij stellen vragen. Met welke vaste elementen moet bijvoorbeeld rekening worden gehouden in het nieuwe ontwerp? Moeten de huidige meubels behouden blijven? Moet de akoestiek verbeterd worden? Wat is het budget? Op basis hiervan maken wij een offerte.

   Ontwerpen

Gaat u met ons verder? Dan beginnen we met het maken van een schetsontwerp. De 2D en 3D tekeningen geven u een goed beeld van de mogelijkheden. Het schetsontwerp wordt later uitgewerkt in een definitief ontwerp. De kleuren en materialen worden bepaald. Afhankelijk van de wensen doen wij ook een voorstel voor verlichting, meubels, akoestiek, vloer etc. Na afloop van deze fase is het ontwerp af en kan de verbouwing beginnen.

  Ontzorgen

Wilt u geheel ontzorgd worden? Dan vragen wij in deze fase offertes op, maken een planning voor de verbouwing, zijn wij aanspreekpunt voor uitvoerende partijen en zijn regelmatig aanwezig tijdens de verbouwing. Op deze manier zorgen wij ervoor dat het ontwerp zoals dat is bedacht, ook daadwerkelijk wordt uitgevoerd!

Waarom Joolsdesign interieuradvies Woerden

  • Joolsdesign interieuradvies Woerden is een gediplomeerd interieurarchitect en ingeschreven in het architectenregister.
  • Wij werken volgens een duidelijk stappenplan.
  • Wij denken out-of-the-box. Daar zijn we goed in!
  • Wij hebben een groot netwerk van uitvoerende partijen en kunnen het traject dan ook van A tot Z ontwerpen en begeleiden.

Wij maken graag kennis met u!

Wilt u zien welke projecten wij eerder hebben opgeleverd voor particulieren en bedrijven? Bekijk dan onze portfolio. Is uw interesse gewekt? Joolsdesign interieuradvies Woerden maakt graag kennis met u

 

over Joolsdesign

quotesFlexibele houding, korte lijnen, snel schakelen! Dat is het succes van Joolsdesign!

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.