Interieuradvies kantoor Utrecht

Interieuradvies kantoor Utrecht nodig? Joolsdesign interieuradvies maakt een ontwerp dat voldoet aan alle eisen die er tegenwoordig aan werkplekken wordt gesteld. Er zijn nog maar weinig traditionele kantoren waar men in een grijs pand zit met een paar bureaus en verder geen gezelligheid. Het is inmiddels bekend dat een prettige en gezonde werkomgeving zorgt voor een hogere productiviteit en een lager ziekteverzuim.

Joolsdesign interieuradvies kantoor Utrecht kan u goed adviseren. De volgende punten dragen bij aan een lager ziekteverzuim:

  • Ergonomisch meubilair. Er zijn veel verschillende soorten verstelbare bureaus. Een zeer goede optie zijn de zit-sta bureaus. Heeft u weinig budget? Deze zijn ook vaak tweedehands te koop.
  • Een veel gehoord probleem is de akoestiek. Er zijn veel oplossingen hiervoor. Wij kunnen u hier goed in adviseren.
  • Een donker kantoor zorgt er ook voor dat mensen snel moe worden. Veel natuurlijk daglicht is de beste optie. Maar zorg daarnaast ook voor goede andere verlichting. Ook hier hebben wij veel ervaring mee.

Werkwijze interieuradvies kantoor Utrecht

Iedere organisatie heeft weer andere wensen en wil zich anders profileren. Joolsdesign interieuradvies kantoor Utrecht heeft veel ervaring met het maken van ontwerp voor verschillende type organisaties. Wij werken met een duidelijk stappenplan volgens de O’s: ontdekken, ontwerpen en ontzorgen. Met deze werkwijze kunnen wij het gehele traject aanpakken van A tot Z, van ontwerp tot realisatie. U wordt dus volledig ontzorgd! Lees hier meer over onze werkwijze.

Kennismaken?

Geïnteresseerd? Wij komen graag met u in gesprek! Maak dan een afspraak met de binnenhuisarchitect voor kantoor Utrecht via het contactformulier of stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Interieurontwerp Kantoorontwerp Interieurarchitect 11
Interieurontwerp Interieurarchitect Kantoor Kindertelefoon 03
Binnenhuisarchitect Utrecht 04

over Joolsdesign

quotesFlexibele houding, korte lijnen, snel schakelen! Dat is het succes van Joolsdesign!

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.