Interieur architect kantoor nodig?

Interieur architect kantoor Joolsdesign maakt aan de hand van een nieuwe plattegrond en 3D visualisaties een ontwerp voor u. Daarbij zijn uw wensen het uitgangspunt. Wij maken graag daarom eerst vrijblijvend kennis met u om uw wensen en eisen door te nemen en de locatie te bekijken. Gaat uw kantoor verhuizen naar een ander kantoorpand of gaat u verbouwen? Wilt u een open kantoortuin of juist een meer traditionelere indeling? Joolsdesign interieur architect kantoor maakt voor uw kantoor een plan, passend bij uw organisatie. Wij zijn op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen binnen de kantoorbranche en kunnen u goed adviseren. Uiteraard houden wij hierbij uw budget goed in de gaten.

Binnenhuisarchitect Utrecht 04
Interieurontwerp Interieurarchitect Kantoor Kindertelefoon 03
Interieurontwerp Kantoorontwerp Interieurarchitect 11

Hoe werken wij

De interieur architect kantoor van Joolsdesign werkt volgens de 3 O's: Ontdekken, Ontwerpen, Ontzorgen. Door ons grote netwerk van uitvoerende organisaties kunnen wij op deze manier uw verbouwing van A tot Z ontwerpen en begeleiden.

Ontdekken

Ontdekken

Wij geloven in een persoonlijke aanpak. Tijdens onze vrijblijvende kennismaking gaan wij met u aan tafel zitten om uw plannen te bespreken. Wij horen ook graag uw wensen en eisen. Wilt u uw medewerkers meer betrekken? Dan kunnen wij een brainstormsessie organiseren. Op basis hiervan maken wij een programma van eisen.
Ontwerpen

Ontwerpen

Uw wensen en uw budget zijn het uitgangspunt voor de ontwerpfase. Het ontwerp is functioneel en sfeervol. Deze fase bestaat uit een schetsontwerp en definitief ontwerp. Onze 3D tekeningen geven u een heel goed beeld van de mogelijkheden. Keuze meubilair, verlichting, systeemwanden, akoestiek, vloer, kleur, materialen etc komen aan bod tijdens deze fase. Wij bedenken een plan voor de gehele inrichting.
Ontzorgen

Ontzorgen

De laatste fase is de projectbegeleiding. Wij maken een planning, vragen offertes op, maken een begroting, bestellen alles etc. Wij hebben een groot netwerk van uitvoerende partijen. Door onze betrokkenheid nemen wij u niet alleen werk uit handen, maar zorgen wij er ook voor, dat het ontwerp zoals u dat voor ogen heeft, ook daadwerkelijk zo wordt uitgevoerd.

Waarom kiezen voor Joolsdesign? Een geregistreerd interieur architect kantoor

  • Wij werken volgens de 3 O's: Ontdekken, Ontwerpen, Ontzorgen.  
  • Gediplomeerd Interieurarchitect en ingeschreven in het Architectenregister.
  • Luistert goed naar de klant en kan de wensen (maar ook eisen) omzetten in een verrassend ontwerp.
  • Ziet geen beperkingen zien, maar uitdagingen! 
  • Bedenkt creatieve oplossingen die altijd ook praktisch zijn.

Contact

Bekijk op de website voorbeelden van gerealiseerde opdrachten. Maar nog beter is om vrijblijvend een afspraak te maken met Joolsdesign interieur architect kantoor op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via het contactformulier.

 

over Joolsdesign

quotesFlexibele houding, korte lijnen, snel schakelen! Dat is het succes van Joolsdesign!

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.