Is jouw bedrijf al klaar voor het 1,5 meter kantoor? Door corona is onze manier van werken blijvend veranderd. Dat heeft ook invloed op de indeling van jouw kantoor. Grijp jij deze periode aan om jouw kantoor blijvend te laten aansluiten bij de nieuwe manier van werken?

Een kantoortuin waar veel medewerkers dichtbij elkaar zitten, past niet meer in een tijd waarin afstand en ruimte centraal staan. Bovendien werken er minder mensen op kantoor, er zijn minder werkplekken nodig omdat een groot deel van de medewerkers thuiswerkt. Hoe zorg jij ervoor dat jouw werknemers weer veilig en met plezier terugkomen naar kantoor?

Wij helpen jou daarbij met een plan van aanpak!

Waarom weer terug naar kantoor?

Hoewel thuiswerken de nieuwe norm is, is een kantooromgeving onmisbaar. Een kantoor biedt vele voordelen:

  • Je spreekt je collega’s weer, in de wandelgangen of bij de koffieautomaat.
  • Met elkaar brainstormen en nieuwe ideeën opdoen is toch leuker face to face.
  • Afspreken met klanten is effectiever op kantoor.
  • Je ziet waar collega’s meer bezig zijn, en kan daar sneller op inspelen.

Het nieuwe kantoor als ontmoetingsplek

Het nieuwe kantoor wordt dan ook een ontmoetingsplek. Een clubhuis. Een plek waar je je collega’s – op afstand –ontmoet en elkaar inspireert. In dit 1,5 meter kantoor zijn er minder werkplekken nodig omdat mensen ook thuis blijven werken. Inspirerende overlegruimtes zijn belangrijk. Klein en groot.

Wij maken jouw kantoor coronaproof

Terug naar kantoor moet vellig en verantwoord gebeuren. Wij helpen jou het kantoor coronaproof te maken. Met ons plan van aanpak voor een 1,5 meter kantoorinrichting, realiseren wij voor jou een oplossing op maat. Niet elk kantoor is tenslotte hetzelfde. En niet elk budget is hetzelfde. Maar wat wel hetzelfde is, is dat met ons plan van aanpak jouw kantoor weer toekomstbestendig is!

Interieurontwerp Interieurarchitect Kantoor Kindertelefoon 03
Binnenhuisarchitect Utrecht 04
Interieurontwerp Kantoorontwerp Interieurarchitect 11

Hoe werken wij aan jouw 1,5 meter kantoor?

Joolsdesign werkt volgens de 3 O’s: Ontdekken, Ontwerpen en Ontzorgen.

Ontdekken

Eerst ontdekken we in een vrijblijvend adviesgesprek jouw wensen en eisen voor de indeling van een 1,5 meter kantooromgeving. Om draagvlak te creëren plannen we – indien gewenst – een brainstorm met de medewerkers in. Alle ideeën vat ik samen in een Programma van Eisen.

    Ontwerpen

In het eerste ontwerp komen de ideeën tot leven. Het schetsontwerp ontvang je als plattegrond en inspirerende 3D-visualisatie. Hierna ontvang je een definitief ontwerp, waarin de complete kantoorruimte gedetailleerd is uitgewerkt.

  Ontzorgen

Na de ontwerpfase verzorgt Joolsdesign met plezier de realisatie van het interieurontwerp voor jouw 1,5 meter kantoor. Joolsdesign ontzorgt, omdat we van A tot Z betrokken zijn bij de uitvoering van het ontwerp.

Wil jij ook veilig en verantwoord terug naar een coronaproof 1,5 meter kantoor? Joolsdesign helpt.

Als je wilt dat wij creatief meedenken over hoe jij jouw kantoor kunt upgraden, neem dan contact met ons op.

over Joolsdesign

quotesFlexibele houding, korte lijnen, snel schakelen! Dat is het succes van Joolsdesign!

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.