Werkwijze voor de verbouwing van jouw woning

Joolsdesign heeft al meer dan 10 jaar ervaring met het ontwerpen voor de verbouwing van woningen.
Wij werken daarbij volgens de 3 O's: ontdekken, ontwerpen, ontzorgen. Daarmee kunnen wij de verbouwing van jouw woning van ontwerp tot realisatie begeleiden. 

Of het nu gaat om een kleine of grote verbouwing. Jij bepaalt hoever jij ontzorgd wilt worden. 
Bekijk hieronder wat de stappen inhouden.

Interieurontwerp en verbouwing volgens de 3 O's

Onze werkwijze voor het realiseren van de perfecte verbouwing:

Ontdekken

Tijdens onze vrijblijvende kennismaking bespreken we jouw wensen voor de verbouwing van jouw woning. Wil je een nieuwe keuken? Komt er een uitbouw? Wil je een goed verlichtingsplan? Wij luisteren en vragen door om een zo goed mogelijk beeld te krijgen van jouw wensen. Op basis daarvan maken wij een offerte.

Ontwerpen

In het eerste ontwerp komen de ideeën tot leven. Het schetsontwerp ontvang je als plattegrond en inspirerende 3D-visualisatie. Dat geeft je direct een beeld van de mogelijkheden. Het doel is om je positief te verrassen. Daarna ontvang je een definitief ontwerp, waarin het ontwerp gedetailleerd is uitgewerkt.

Ontzorgen

Wij blijven graag betrokken bij de realisatie van het interieurontwerp. Wij kunnen jou ontzorgen door afspraken te maken met uitvoerende partijen. Daarnaast kunnen wij ook offertes aanvragen en een planning en begroting maken. Jij bepaalt hoeveel jij ontzorgd wilt worden. Samen zorgen wij voor het mooiste eindresultaat.

 

Wil jij meer weten over onze werkwijze?