INTERIEURADVIES KEUKENONTWERP

Interieuradvies van Joolsdesign voor een kleine woning in Houten. De woonkamer en de keuken bevinden zich in dezelfde ruimte. De keuken is gedateerd en de klant wil graag een interieuradvies voor de keuken. Ondanks de kleine ruimte, zouden ze toch graag meer ruimte in de keuken willen zonder daarbij uit te bouwen.

Het interieuradvies heeft geresulteerd in een keukenontwerp waarbij aan de achterkant van de koelkast en de diepvries een inbouwkast op maat wordt geplaatst. Deze plafondhoge kast kan worden gebruikt als boekenkast. Op deze manier ontstaat een natuurlijke afscheiding en heeft de keuken ook vanaf de woonkamer geen inkijk meer. De keuken heeft ook meer aanrechtblad dan voorheen en doordat de keuken wit is, lijkt de ruimte ook nog extra groter dan voorheen.

WILT U OOK EEN INTERIEURADVIES VOOR UW KEUKEN?

Wilt u naar aanleiding van deze referentie weten wat Joolsdesign voor u kan betekenen? Neem dan contact op voor het maken van een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

 

over Joolsdesign

quotesFlexibele houding, korte lijnen, snel schakelen! Dat is het succes van Joolsdesign!

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.