Maak direct via onderstaande link een afspraak met onze interieurarchitect:

image.png

WERKWIJZE INTERIEURARCHITECT

Joolsdesign interieurontwerp is expert op het gebied van kantoorinrichting en het maken van een ontwerp voor uw kantoor. Wij maken een totaalplan passend bij uw organisatie. Denk hierbij aan plafond, vloer, muren, akoestiek, raambekleding, verlichting, meubels, maatwerk. Wij denken graag met u mee over de vernieuwingen die mogelijk zijn, geheel binnen uw budget! Van ontwerp tot oplevering. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken:

In onderstaand stappenplan geven wij een indruk van onze werkwijze. Wilt u zien wat Joolsdesign interieurarchitectuur eerder heeft gedaan? Bekijk dan onze portfolio

KENNISMAKINGSGESPREK

Tijdens onze vrijblijvende kennismaking, horen wij graag alles over uw organisatie. Wij luisteren en stellen vragen. Om welke ruimtes gaat het? Wat heeft u voor soort organisatie? Wat zijn de wensen en eisen? Heeft u zelf al ideeën? Aan de hand van dit gesprek maken wij een offerte voor een ontwerp van uw kantoor. Deze offerte bestaat over het algemeen uit een schetsontwerp, voorlopig ontwerp, definitief ontwerp en begeleiding van de bouw. 

SCHETSONTWERP

U heeft voor ons gekozen en wij gaan voor u aan de slag met het schetsontwerp. De interieurarchitect maakt een nieuwe plattegrond en een schetsmatige 3D visualisatie om een goed beeld te geven van de mogelijkheden voor het ontwerp van uw kantoor en kantoorinrichting. Voor u begint het dan meer te leven!

 DEFINITIEF ONTWERP

Stap voor stap gaan wij de ideeën meer vormgeven. Het schetsontwerp gaan wij gedetailleerder uitwerken. Er komt een kleur- en materialenplan, voorstel voor akoestiek, plafond, vloeren, meubels en verlichting enz.

 PROJECTBEGELEIDING

En dan is het ontwerp kantoor van de interieur architect af en zijn alle voorbereidingen gedaan. Er zijn werktekeningen van alles wat gemaakt moet worden. Alles is tot in detail uitgedacht en met u besproken. Wij gaan offertes aanvragen bij uitvoerende partijen en maken een planning van de werkzaamheden. Op vaste momenten zijn wij op locatie aanwezig om zaken af te stemmen en te begeleiden tot aan de oplevering van uw nieuwe kantoor. 

 

Interieurontwerp Kantoorontwerp Interieurarchitect 11
Interieurontwerp Interieurarchitect Kantoor Kindertelefoon 03
Binnenhuisarchitect Utrecht 04
 

over Joolsdesign

quotesFlexibele houding, korte lijnen, snel schakelen! Dat is het succes van Joolsdesign!

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.