Kantoorontwerp nodig van een binnenhuisarchitect? Binnenhuisarchitect Joolsdesign heeft jarenlange ervaring met het maken van een kantoorontwerp. Wij werken met verschillende fases. Het traject begint met de kennismaking met onze binnenhuisarchitect voor het kantoorontwerp. U vertelt de wensen en eisen. Op basis van dit gesprek maken wij een offerte. Wanneer u met ons wilt samenwerken, begeleiden wij u vanaf de eerste schets tot aan de oplevering. U ontvangt van de binnenhuisarchitect voor het kantoorontwerp een creatief plan voor een inspirerende werkomgeving. Wij denken met u mee over het meubilair, verlichting, plafonds, vloer, verlichting, stoffering etc. Aansluitend kunnen wij de projectbegeleiding voor u verzorgen. Zo wordt het ontwerp gewaarborgd en wordt u ontzorgd.

Bij Joolsdesign geloven wij in een persoonlijke aanpak. Door met u aan tafel te zitten en uw plannen, werkwijze en visie te bespreken, komen wij tot het beste advies. Het is immers het belangrijkste dat u en uw medewerkers zich prettig voelen in een werkomgeving. Bent u overtuigd van Joolsdesign? Dan kunnen wij snel schakelen en gaan we dus meteen aan de slag.

Neem vrijblijvend contact op voor een inspirerend gesprek met onze binnenhuisarchitect voor uw kantoorontwerp. Dat kan via ons contactformulier of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Binnenhuisarchitect Utrecht 04
Interieurontwerp Kantoorontwerp Interieurarchitect 11
Interieurontwerp Interieurarchitect Kantoor Kindertelefoon 03

over Joolsdesign

quotesFlexibele houding, korte lijnen, snel schakelen! Dat is het succes van Joolsdesign!

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.