Interieurontwerp Hegeman Bouw & Infra

Joolsdesign heeft een interieurontwerp gemaakt voor Hegeman Bouw & Infra. Het kantoor van dit bouwbedrijf was gedateerd en bestond voornamelijk uit kantoorkamers. Dat moest anders. Men wilde meer contact onderling. Het moest dan ook transparanter worden, met de voorkeur voor een kantoortuin, maar wel met de mogelijkheid om rustig te kunnen werken met 20 tot 25 mensen. Daarnaast moest er de mogelijheid zijn om op verschillende plekken te kunnen vergaderen. Hiervoor wilden ze een goed doordacht plan. De bestaande bureaus zouden blijven. Wel waren er overlegruimtes nodig en een pantry. Ook het verbeteren van de akoestiek was een belangrijke wens voor de aanpassing van de kantoorinrichting.

Resultaat

Joolsdesign heeft aan de hand van de wensen van Hegeman een interieurontwerp gemaakt. De routing is bepalend binnen het kantoorpand. Doordat er vlakken zijn gecreëerd van tapijt en pvc, ontstaan er verschillende hoeken waar mensen kunnen werken. Sommige delen worden afgeschermd met glazen systeemwanden. Het accent ligt op deze manier in het midden van het kantoor. Hier zijn de pantry, ontvangstruimte en kleine vergaderplek geplaatst. De vergaderplek is een kleine akoestische ruimte, waar vier personen kunnen overleggen. Rechtsachter is er plek gemaakt voor 2 oorstoelen. Op de vloer ligt een opvallend tapijt van Leoxx, dat doorloopt in de wanden aan de achterzijde van het kantoor. Dit werkt op deze manier ook akoestisch. De huisstijlkleur komt terug in de wanden. Aan de de raamzijdes blijft er dan genoeg ruimte over voor de bureaus. Bovendien is er, door de kleurvlakken en het plaatsen van scheidingswandjes, een besloten sfeer gecreëerd. Ondanks de open kantoortuin.  

over Joolsdesign

quotesFlexibele houding, korte lijnen, snel schakelen! Dat is het succes van Joolsdesign!

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.