Kantoorinrichting

Kantoorinrichting nodig? Joolsdesign verzorgt de kantoorinrichting van ontwerp tot oplevering en richt het kantoor in als ontmoetingsplek. Een plek die aanvoelt als thuis, een plek waar je koffie drinkt of samenwerkt met collega's aan de houten statafel. Een kantoor waar je overlegt terwijl je neerploft op die lekkere bank. Een kantoor waar kleine en grote sfeervolle ruimtes zijn om te vergaderen. Een kantoor waar je je terug kunt trekken als je rustig wilt bellen. Komtom, jullie ideale kantoor!

Uw wensen en uw ideeën zijn ons uitgangspunt bij het maken van een ontwerp voor de kantoorinrichting. Joolsdesign zal u verrassen met een onderscheidend en creatief idee dat past bij de organisatie of u als persoon. Vanaf het eerste schetsontwerp laten we deze ideeën zien aan de hand van een plattegrond en een 3D visualisatie. U krijgt op deze manier een goed beeld van de mogelijkheden.

Joolsdesign verzorgt de totale kantoorinchting aan de hand van de 3 O's: ontdekken, ontwerpen en ontzorgen!

Ontdekken

Ontdekken

Tijdens onze vrijblijvende kennismaking, horen wij graag alles over uw organisatie. Wat zijn uw wensen? Om welke ruimtes gaat het? Heeft u zelf al ideeën? Op basis van dit gesprek maken wij een offerte.
Ontwerpen

Ontwerpen

Uw wensen en uw budget zijn het uitgangspunt voor de ontwerpfase. Het ontwerp is functioneel en sfeervol. Medewerkers voelen zich hier thuis!
Ontzorgen

Ontzorgen

De laatste fase is de projectbegeleiding. Door onze betrokkenheid nemen wij u niet alleen werk uit handen, maar zorgen wij er ook voor, dat het ontwerp zoals u dat voor ogen heeft, ook daadwerkelijk zo wordt uitgevoerd.
 

 

over Joolsdesign

quotesFlexibele houding, korte lijnen, snel schakelen! Dat is het succes van Joolsdesign!

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.