Kantoor verbouwen

Gaat uw organisatie verhuizen of wilt u uw kantoor verbouwen? Joolsdesign kan voor u het gehele traject uit handen nemen. Wij maken het ontwerp en realiseren de verbouwing.

Als u uw kantoor gaat verbouwen, komt hier veel bij kijken. Het begint met het inventariseren van uw wensen. Wij maken daarvoor een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking. Wilt u uw medewerkers hier ook bij betrekken. Dan kunnen wij ook brainstormsessies voor u organiseren. Afhankelijk van de wensen kunnen wij onder andere advies geven over de inrichting, werkplekken, vergaderplekken, vloer, verlichting, plafond, akoestiek, kleuren, maatkasten, systeemwanden etc. 

Het ontwerp voor het kantoor presenteren wij vanaf het eerste ontwerp met een plattegrond en een 3D visualisatie. U krijgt zo een goed beeld van de mogelijkheden. Omdat wij onafhankelijk zijn, zijn wij niet gebonden aan bepaalde leveranciers en dat is gunstig voor uw budget! 

Ook voor de projectbegeleiding bent u bij Joolsdesign in goede handen. Door ook deze fase door ons te laten uitvoeren, zorgen wij ervoor dat het ontwerp dat door ons is bedacht, ook daadwerkelijk zo wordt uitgevoerd. Tijdens het gehele traject houden wij de begroting en de planning goed in de gaten. 

Joolsdesign kan uw kantoor verbouwen aan de hand van de 3 O's: ontdekken, ontwerpen en ontzorgen!

Ontdekken

Ontdekken

Tijdens onze vrijblijvende kennismaking, horen wij graag alles over uw organisatie. Wat zijn uw wensen? Om welke ruimtes gaat het? Heeft u zelf al ideeën? Op basis van dit gesprek maken wij een offerte.
Ontwerpen

Ontwerpen

Uw wensen en uw budget zijn het uitgangspunt voor de ontwerpfase. Het ontwerp is functioneel en sfeervol. Medewerkers voelen zich hier thuis!
Ontzorgen

Ontzorgen

De laatste fase is de projectbegeleiding. Door onze betrokkenheid nemen wij u niet alleen werk uit handen, maar zorgen wij er ook voor, dat het ontwerp zoals u dat voor ogen heeft, ook daadwerkelijk zo wordt uitgevoerd.

over Joolsdesign

quotesFlexibele houding, korte lijnen, snel schakelen! Dat is het succes van Joolsdesign!

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.