Interieurarchitect - interieuradvies nieuwbouw woning

INTERIEURARCHITECT NIEUWBOUWWONING

Interieurarchitect maakt een professioneel ontwerp voor ht interieur van uw nieuwbouwwoning. Heeft u een nieuwbouwwoning gekocht? Wij denken graag met u mee over de indeling van de ruimtes, het maken van een keukenontwerp, een lichtplan, kleuradvies, materiaalkeuze, elektraplan. Maar ook de keuze voor type deuren, schakelmateriaal etc. behoort tot de mogelijkheden. Werkt u al samen met een architect? Dat is een prima aanvulling. Het is verstandig om een interieurarchitect al in het beginstadium in te schakelen, zodat ook eventuele bouwkundige aanpassingen aan de woning nog mogelijk zijn. Wij maken een ontwerp rekening houdend met uw budget!

In onderstaand stappenplan geven wij een indruk van onze werkwijze. Wilt u zien wat Joolsdesign eerder heeft gedaan? Bekijk dan onze portfolio.

 INTERIEURARCHITECT KENNISMAKING: STAP 1

Kennismaken met interieurarchitect van Joolsdesign? Wij maken graag vrijblijvend kennis met u. Het eerste gesprek is altijd gratis. Wij luisteren en stellen vragen. Om welke ruimtes gaat het? Wat zijn de wensen en eisen? Heeft u zelf al ideeën? Aan de hand van dit gesprek maken wij een offerte. Deze offerte bestaat over het algemeen uit een schetsontwerp, voorlopig ontwerp, definitief ontwerp. Maar u kunt ook delen uit deze offerte afnemen. 

Contact Joolsdesign interieurarchitectuur

 SCHETSONTWERP: STAP 2

U heeft voor ons gekozen en wij gaan voor u aan de slag met het ontwerp. Wij maken een nieuwe plattegrond en een schetsmatige 3D visualisatie om een goed beeld te geven van de mogelijkheden. Voor u begint het dan meer te leven en kunt u duidelijke keuzes maken. 

 DEFINITIEF ONTWERP: STAP 3

Stap voor stap gaat de interieurarchitect uw keuze meer vormgeven. Het schetsontwerp gaan wij gedetailleerder uitwerken. Er komt een kleur- en materialenplan, voorstel voor akoestiek, plafond, vloeren, meubels en verlichting enz.

 BOUWBEGELEIDING: STAP 4

En dan is het ontwerp af en zijn alle voorbereidingen gedaan. Er zijn technische tekeningen van alles wat gemaakt moet worden. Alles is tot in detail uitgedacht en met u besproken. Wij gaan offertes aanvragen bij uitvoerende partijen en maken een planning van de werkzaamheden. Ook de begeleiding van de verbouwing kan tot de mogelijkheden behoren.

Interieurontwerp nieuwbouwwoning
Interieurontwerp nieuwbouwwoning
Interieurontwerp nieuwbouwwoning

over Joolsdesign

quotesJoolsdesign maakt een interieurontwerp voor uw woning, kantoor, school, kantine of bedrijf. Elke opdracht is voor ons een uitdaging, van klein tot groot! Neem contact op voor het maken van een afspraak.

Jolanda de Boon