Werkwijze particulieren

Interieuradvies aan huis

Heeft u een geen tekeningen nodig, maar wilt u graag een interieuradvies waar u zelf mee verder kunt? Dan kunnen wij bij u langskomen voor een interieuradvies aan huis. Dit advies is geschikt voor mensen met specifieke interieurvragen. Met dit advies kunt u zelf aan de slag. Dit advies duurt 1,5 uur en heeft een vaste prijs.

Interieurontwerp op maat

Bij een interieurontwerp op maat werken wij aan de hand van de 3 O's: Ontdekken, Ontwerpen, Ontzorgen. Hierdoor kunnen wij het traject van A tot Z ontwerpen en begeleiden. Wilt u niet het gehele traject afnemen? Ook dat kan. Het is uiteraard ook mogelijk om bijvoorbeeld alleen een schetsontwerp te laten maken door ons. 

Ontdekken

Ontdekken

Gaat u verhuizen of verbouwen? Tijdens onze vrijblijvende kennismaking gaan wij met u aan tafel zitten om uw plannen te bespreken. Wij horen ook graag uw wensen en eisen. Op basis hiervan maken wij een offerte.
Ontwerpen

Ontwerpen

Uw wensen en uw budget zijn het uitgangspunt voor de ontwerpfase. Afhankelijk van de wensen kunnen wij een ontwerp maken voor een nieuwe indeling van de woning, maatkasten, keukens, maken een lichtplan, kleurplan etc. Deze fase bestaat uit een schetsontwerp en definitief ontwerp. Onze 3D tekeningen geven u een heel goed beeld van de mogelijkheden.
Ontzorgen

Ontzorgen

De laatste fase is de bouwbegeleiding. Wij maken een planning, vragen offertes op, maken een begroting etc. Wij hebben een groot netwerk van uitvoerende partijen. Door onze betrokkenheid nemen wij u niet alleen werk uit handen, maar zorgen wij er ook voor, dat het ontwerp zoals u dat voor ogen heeft, ook daadwerkelijk zo wordt uitgevoerd.

Bekijk onze portfolio voor afbeeldingen van gerealiseerde projecten.

Wilt u weten wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.

over Joolsdesign

quotesFlexibele houding, korte lijnen, snel schakelen! Dat is het succes van Joolsdesign!

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.