Werkwijze bedrijven

Wij werken aan de hand van de 3 O's: Ontdekken, Ontwerpen, Ontzorgen.

Ontdekken

Ontdekken

Wij geloven in een persoonlijke aanpak. Tijdens onze vrijblijvende kennismaking gaan wij met u aan tafel zitten om uw plannen te bespreken. Wij horen ook graag uw wensen en eisen. Wilt u uw medewerkers meer betrekken? Dan kunnen wij een brainstormsessie organiseren. Op basis hiervan maken wij een programma van eisen.
Ontwerpen

Ontwerpen

Uw wensen en uw budget zijn het uitgangspunt voor de ontwerpfase. Het ontwerp is functioneel en sfeervol. Deze fase bestaat uit een schetsontwerp en definitief ontwerp. Onze 3D tekeningen geven u een heel goed beeld van de mogelijkheden. Keuze meubilair, verlichting, systeemwanden, akoestiek, vloer, kleur, materialen etc komen aan bod tijdens deze fase. Wij bedenken een plan voor de gehele inrichting.
Ontzorgen

Ontzorgen

De laatste fase is de projectbegeleiding. Wij maken een planning, vragen offertes op, maken een begroting, bestellen alles etc. Wij hebben een groot netwerk van uitvoerende partijen. Door onze betrokkenheid nemen wij u niet alleen werk uit handen, maar zorgen wij er ook voor, dat het ontwerp zoals u dat voor ogen heeft, ook daadwerkelijk zo wordt uitgevoerd.

Bekijk onze portfolio voor afbeeldingen van gerealiseerde projecten.

Wilt u weten wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.

over Joolsdesign

quotesFlexibele houding, korte lijnen, snel schakelen! Dat is het succes van Joolsdesign!

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.