Interieurontwerp voor school of kinderopvang

Interieurontwerp school of kinderopvang

Wilt u een school of kinderopvang verbouwen? Joolsdesign maakt een interieurontwerp voor school of kinderopvang.

Om goed te kunnen leren, moet een kind zich in de eerste plaats thuis voelen. Daarnaast moet er ruimte zijn om in groepjes te zitten, alleen te werken of gewoon te spelen en bewegen. Wij hebben veel ervaring en gaan graag met u in gesprek over wat jullie voor de kinderen willen. 

Gaat het om een verbouwing of nieuwbouw? Wilt u een geheel nieuw interieur of wilt u met relatief kleine aanpassingen een nieuwe en frissere uitstraling krijgen? Wij realiseren ons dat iedere euro goed moet worden besteed binnen het onderwijs. Joolsdesign heeft daar veel ervaring mee en maakt een creatief interieurontwerp voor school of kinderopvang, passend bij uw budget. Het is aan te raden om al vroeg stadium contact met ons op te nemen. 

Werkwijze

Wij maken graag eerst kennis met u. Op basis van ons kennismakingsgesprek maken wij een offerte. In die offerte nemen wij verschillende fases op voor het interieurontwerp van uw school of kinderopvang, van schetsontwerp tot aan de realisatie. Uiteraard bent u niet verplicht het gehele traject af te nemen.

Kennismaken?

Is uw interesse gewekt? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking met ons via het contactformulier of stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Interieurontwerp basisschool
Interieurontwerp Interieurarchitect Kinderopvang Naschoolseopvang Onderwijs 03
Meubelontwerp Interieurontwerp Interieurarchitect Wandkast Basisschool Onderwijs 04

over Joolsdesign

quotesJoolsdesign maakt een interieurontwerp voor wonen, werken en onderwijs. Elke opdracht is voor ons een uitdaging, van klein tot groot! 

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Akkoord