Interieurontwerp Acatris

Joolsdesign heeft een interieurontwerp gemaakt voor Acatris in Bunschoten. Acatris is dat een bedrijf dat poeders produceert voor de voedingsmiddelenindustrie. In het aangrenzende kantoorpand werken ongeveer 25 kantoormedewerkers. Het pand is gevestigd op het industrieterrein van Bunschoten. Wij werden benaderd omdat ze een kleuradvies nodig hadden. Tijdens het kennismakingsmakingsgesprek werd al snel duidelijk dat een kleuradvies niet voldoende was om het kantoor een frisse en moderne uitstraling te geven. De huidige jaren 70 look was nog overal in het pand aanwezig. De klant was dan ook bereid om een grotere investering te doen. De grootste aandacht in het interieurontwerpzou daarbij gaan liggen bij de ontvangsruimte. Maar ook de kantoorkamers en gangen moesten worden gerenoveerd.

Resultaat

De gehele entree is gestript en opnieuw opgebouwd met extra toilet. Een maatkast met ingebouwde pantry zorgt ervoor dat de ruimte efficiënter wordt gebruikt. Het eerdere aluminiumkleurige plafond is vervangen door een wit systeemplafond met inbouwspots. In het gehele pand ligt een pvc vloer in houtstructuur. De muren zijn gestukt en wit geschilderd. Alle deuren en deurkrukken zijn vervangen. Dit alles, in combinatie met een gezellige wachtplek, zorgt ervoor dat bezoekers een goed gevoel krijgen bij binnenkomst. Het kantoor is nu lichter, moderner, frisser en opener. 

over Joolsdesign

quotesFlexibele houding, korte lijnen, snel schakelen! Dat is het succes van Joolsdesign!

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.