INTERIEURONTWERP woning Odijk

Joolsdesign kreeg opdracht om een ontwerp te maken voor hun nieuwbouwwoning in Odijk. Zij wilden hulp bij de keuze van meubels, verlichting, vloer, kleur en andere materialen. Ook de inkoop hiervan wilden ze uitbesteden aan Joolsdesign.

In het ontwerp heeft interieurontwerper Joolsdesign de bewoners het advies gegeven om een meubel op maat te ontwerpen voor de tv. De bewoners vonden dit een goed idee en in het vervolggesprek is dieper ingegaan op de wensen voor dit meubel. Graag wilden ze extra zitplekken voor feestjes, een knutselplek voor hun jonge zoon en uiteraard ruimte voor een tv met daaronder de benodigde apparatuur.

RESULTAAT

Joolsdesign heeft een ontwerp gemaakt voor dit meubel dat bestaat uit twee delen. Het tv meubel staat op pootjes staat en het andere deel van het meubel lijkt hierin te schuiven. De deurtjes zijn greeploos. De gebruikte materialen zijn een combinatie van wit en notenhout. Dit notenhout komt ook terug in het interieuradvies van de meubels. De eetkamertafel is van notenhout. Als contrast zijn de stoelen en fauteuil opvallend gekleurd.

over Joolsdesign

quotesFlexibele houding, korte lijnen, snel schakelen! Dat is het succes van Joolsdesign!

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.