Interieurontwerp DIKW

DIKW is een middelgrote IT-organisatie in Nieuwegein. 

Voor de verhuizing van hun organisatie naar een ander pand hebben zij Joolsdesign ingeschakeld. De twee gehuurde ruimtes zijn geheel gestript en moesten geschikt worden gemaakt voor een kantoor van 18 medewerkers, twee vergaderkamers en een opleidingsruimte. 

De vergaderkamers zijn prominent aanwezig door het gebruik van de kleuren blauw en oranje. De ruimtes zijn afgescheiden door glazen systeemwanden met een hoge akoestische geluidswaarde. De bestaande bureaus werden niet vervangen en de kleuren en materialen hiervan zijn daarom op het bureaublad afgestemd. Ook de vergaderstoelen zijn niet vervangen, maar prachtig hergestoffeerd in dezelfde kleuren als het tapijt. De op maat gemaakte vergadertafels passen precies in de ruimte en hebben alle voorzieningen om snel met bijvoorbeeld een laptop in te kunnen pluggen. Het lichtplan is aangepast. De ontvangstruimte neemt een centrale plek in en geeft meteen een huiselijk gevoel. Datzelfde geldt voor de hoge lunchtafel met de industriële lampen.

Wilt u ook een kantoor ontwerp voor uw organisatie? Neem dan contact op voor het maken van een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Wij werken volgens de 3 O's

Wilt u weten welke opdrachten wij nog meer hebben uitgevoerd, kijk dan in onze portfolio.

over Joolsdesign

quotesFlexibele houding, korte lijnen, snel schakelen! Dat is het succes van Joolsdesign!

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.