Werkwijze

Wij werken aan de hand van de 3 O’s: Ontdekken, Ontwerpen, Ontzorgen.

Ontdekken

Joolsdesign gelooft in een persoonlijke aanpak voor uw kantoorinrichting. Door met u aan tafel te zitten en uw plannen, werkwijze en visie te bespreken, komen wij tot het beste advies. Het is immers het belangrijkste dat u en uw medewerkers zich prettig voelen in de werkomgeving. Tijdens onze vrijblijvende kennismaking, hoort de interieurarchitect graag alles over uw kantoor. Wat zijn uw wensen? Om welke ruimtes gaat het? Heeft u zelf al ideeën? Op basis van dit gesprek maken wij een offerte.

Wilt u uw medewerkers ook betrekken bij hun wensen voor de nieuwe kantoorinrichting? Dan bieden wij een brainstormsessie aan. Op een leuke manier kan iedereen zijn wensen aangeven. Medewerkers voelen zich gehoord en zullen meer begrip tonen voor alle veranderingen die gaan komen.

Op basis van alle verkregen informatie maken wij een Progamma van Eisen, dat als basis zal dienen voor het ontwerptraject.

Ontwerpen

Kiest u voor Joolsdesign om de inrichting van uw kantoor te ontwerpen? Dan starten we met het schetsontwerp. Dit schetsontwerp geeft vooral richting aan uw wensen en eisen op schetsmatige wijze. Op deze manier wordt wel al duidelijk hoe het interieurontwerp van uw kantoor kan worden, maar er is nog veel ruimte om allerlei aanpassingen te doen. Vervolgens wordt het ontwerp verder uitgewerkt tot een definitief ontwerp. Na afloop van deze fase is het ontwerp klaar om uitgevoerd te worden.

Ontzorgen

Als laatste bieden wij de fase van projectbegeleiding aan. Door onze betrokkenheid nemen wij u niet alleen werk uit handen, maar zorgen wij er ook voor, dat de kantoorinrichting zoals u dat voor ogen hebben ook daadwerkelijk zo wordt uitgevoerd. Alles wordt besteld en gedurende het gehele traject werken wij intensief samen met uitvoerende partijen, maken een duidelijke planning en stemmen steeds af met u. Deze samenwerking zorgt ervoor dat wij de verbouwing van A tot Z kunnen ontwerpen en realiseren.

Contact Joolsdesign interieurarchitectuur

 

over Joolsdesign

quotesFlexibele houding, korte lijnen, snel schakelen! Dat is het succes van Joolsdesign!

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Akkoord