Werkwijze

Joolsdesign werkt voor particulieren en bedrijven. Wij verzorgen het gehele traject, van ontwerp tot oplevering, en werken daarbij volgens de 3 O's: Ontdekken, Ontwerpen, Ontzorgen. Wij werken voor bedrijven en particulieren.

 

Ontdekken

Ontdekken

Wij geloven in een persoonlijke aanpak. Tijdens onze vrijblijvende kennismaking gaan wij met u aan tafel zitten om uw plannen te bespreken. We horen ook graag uw wensen en eisen. Om welke ruimtes gaat het? Heeft u zelf al ideeën? Op basis van dit gesprek maken wij een offerte.
Ontwerpen

Ontwerpen

Uw wensen en uw budget zijn het uitgangspunt voor de ontwerpfase. Het ontwerp is functioneel en sfeervol. Deze fase bestaat uit een schetsontwerp en definitief ontwerp. Onze 3D tekeningen geven u een heel goed beeld van de mogelijkheden. Kleuren, verlichting en de gehele inrichting komt tijdens deze fase ook aan bod.
Ontzorgen

Ontzorgen

De laatste fase is de projectbegeleiding. Door onze betrokkenheid nemen wij u niet alleen werk uit handen, maar zorgen wij er ook voor, dat het ontwerp zoals u dat voor ogen heeft, ook daadwerkelijk zo wordt uitgevoerd.

 

Wij maken graag kennis met u!

Wilt u zien welke projecten wij eerder hebben opgeleverd voor bedrijven? Bekijk dan onze portfolio

Wilt u weten wat onze interieurarchitect kantoor voor uw kan bekekenen? Neem dan contact met ons op. Joolsdesign maakt graag kennis met u

 

over Joolsdesign

quotesFlexibele houding, korte lijnen, snel schakelen! Dat is het succes van Joolsdesign!

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.