• Home
  • Interieurontwerp

Interieurarchitect voor woning en bedrijf

INTERIEURARCHITECT VOOR WONINGEN

Ontwerp verbouwing woning

Afhankelijk van uw wensen en budget maken wij een interieurontwerp voor de verbouwing van uw woning. Wilt u een aanbouw aan uw woning? Een keuken verbouwing? Een ontwerp voor wandkasten? Meer info? Lees ons stappenplan.

Ontwerp interieur nieuwbouwwoning

U heeft een kavel gekocht of een nieuwbouwwoning. U moet over alles een beslissing nemen en heeft daarom hulp nodig om uw droomhuis te realiseren. Wij maken een interieurontwerp op maat voor u. Meer info? Lees ons stappenplan.

Interieuradvies aan hius

Interieuradvies bij u thuis. Interieurarchitect geeft bij u thuis antwoord op specifieke interieurvragen die u heeft. U ontvangt van ons een schets met bijbehorende ideeën en kunt met dit advies zelf verder aan de slag. Dit interieuradvies duurt 1,5 uur en heeft een vaste prijs van € 175 incl. btw. Meer informatie over dit advies kunt u hier lezen.

INTERIEURARCHITECT VOOR BEDRIJVEN

Ontwerp interieur voor kantoor en bedrijf

Gaat u verhuizen met uw kantoor of bedrijf? Of wilt u verbouwen? Interieurarchitect Jolanda de Boon maakt een ontwerp voor kantoor of bedrijf, passend bij uw organisatie. Wij kunnen het project begeleiden van A tot Z, dus van ontwerp tot oplevering. Meer info? Lees ons stappenplan

Interieur ontwerp voor onderwijs

Is uw school of kinderopvangorganisatie toe aan een renovatie of gaat u verhuizen? De interieurarchitect maakt een ontwerp voor u. Wij kunnen het project begeleiden van A tot Z, dus van ontwerp tot oplevering. Meer info? Lees ons stappenplan.

Interieuradvies op locatie

Interieuradvies bij u op locatie. Interieurarchitect Jolanda de Boon geeft bij u op locatie antwoord op specifieke interieurvragen. Wij brainstormen samen met u over de mogelijkheden die het pand heeft. U ontvangt een schets met de bijbehorende besproken ideeën en een kleuradvies. Dit interieuradvies duurt 2,5 uur en heeft een vaste prijs van € 375 excl. btw. Meer informatie over dit advies kunt u hier lezen. 

Contact Joolsdesign interieurarchitectuur

Interieurontwerp Basisschool Houten
Aanbouw woonkeuken
Interieurontwerp verbouwing

over Joolsdesign

quotesJoolsdesign maakt een interieurontwerp voor uw woning, kantoor, school, kantine of bedrijf. Elke opdracht is voor ons een uitdaging, van klein tot groot! Neem contact op voor het maken van een afspraak.

Jolanda de Boon