Werkwijze voor jouw zorginstelling

Wij zijn een ervaren partij voor het inrichten van jouw zorginstelling. Wij werken daarbij volgens onze 3 O's: ontdekken, ontwerpen, ontzorgen. Daarmee kunnen wij de opdracht van ontwerp tot oplevering begeleiden.

Of het nu gaat om een kleine of grote verbouwing. Bij het inrichten van een zorginstelling doorloopt Joolsdesign altijd de stappen van de 3 O's. Op deze manier kun je ervan op aan dat het resultaat precies zo wordt zoals dat was bedacht. 

Interieurontwerp volgens de 3 O's
voor jouw zorg praktijk

Wij vertellen je graag meer over onze werkwijze.

Ontdekken

Tijdens een vrijblijvende  kennismaking bespreken wij jouw wensen en eisen. Om welke ruimte(s) gaat het, welke ideeën heb je zelf al? Wat is je budget en wat voor soort praktijk heb je? Op basis van deze input ontvang je een offerte op maat.

Ontwerpen

In het eerste ontwerp komen jouw wensen en onze ideeën tot leven. Het schetsontwerp ontvang je niet alleen als plattegrond (2D) maar ook als 3D-visualisatie. In het definitief ontwerp zijn aanpassingen verwerkt en wordt het hele interieur tot in detail uitgewerkt.

Ontzorgen

Wij zorgen ervoor dat het ontwerp gerealiseerd wordt, zoals we dat ook hebben bedacht. Wij maken een planning, begroting en fungeren we als aanspreekpunt voor de uitvoerende partijen. Uiteraard zijn we dan ook aanwezig tijdens de bouw.

In de zorg werkten wij al voor

Interieurontwerp Acatris

Wil jij meer weten over onze werkwijze?