Interieurarchitect voor de zorg
van ontwerp tot realisatie

Je hebt plannen om jouw zorg praktijk (opnieuw) in te richten. Het nieuwe  interieur moet eigentijds worden en passen bij het type zorg dat wordt verleend. Van huisartsenpraktijk of fysiopraktijk en tandartspraktijk tot gezondheidscentrum. De inrichting voor elke zorg praktijk is anders. Onze interieurarchitect maakt voor jou een uniek interieurontwerp en zorgt ervoor dat het van A tot Z wordt geregeld.

Interieurontwerp voor wachtruimte praktijk

Totaalinrichting voor jouw praktijk


Je mag van ons een totaalconcept verwachten waar met alles rekening wordt gehouden. Denk daarbij aan een voorstel voor een nieuwe indeling, ergonomisch meubilair, hygiënische meubels, vloerbedekking en een duidelijke routing. Maar wij maken ook een lichtplan en geven advies over de juiste kleuren en materialen.

Ontwerp balie binnenhuisarchitect zorg praktijk

Unieke inrichting voor jouw zorg praktijk


Voor jouw praktijk maken we een ontwerp op maat dat past bij de huisstijl en het type zorg dat wordt verleend. Elke organisatie is anders. Ook die van jou. Wij ontwerpen dan ook een unieke inrichting voor jouw zorg praktijk dat is afgestemd op de wensen en eisen van jou en je medewerkers.

Van balie tot kantine, ontvangstruimtes en behandelkamers. Joolsdesign maakt voor jouw organisatie een inspirerend en uniek interieurontwerp waar patiënten, bewoners en cliënten zich op hun gemak voelen.

Jij wordt volledig ontzorgd


Met ons plan van aanpak zorgt onze interieurachitect ervoor dat de inrichting van jouw zorg praktijk van A tot Z wordt ontworpen en gerealiseerd. Tijdens onze kennismaking inventariseren we jouw wensen en eisen. Dit vormt de basis voor het ontwerptraject. Aan de hand van een duidelijk plan van aanpak weet je van te voren precies waar je aan toe bent. En wij zorgen ervoor dat jij wordt ontzorgd tot aan de oplevering.

Wil jij ook een plan van aanpak voor de inrichting van jouw zorgpraktijk?

Daarom kies je voor een interieurontwerp van Joolsdesign voor jouw zorg praktijk

Toegankelijke ontvangstbalie

De balie staat op een centrale plek, is toegankelijk en moet de privacy kunnen waarborgen. In ons ontwerp is dat een belangrijke eis.

Functionele behandelkamers

De behandelkamers hebben genoeg ruimte om te werken en mensen te ontvangen. Patiënten voelen zich hier op hun gemak.

Sfeervolle wachtruimte

In ons ontwerp is de wachtruimte een prettige en sfeervolle plek om te verblijven. Deze past in de sfeer van jouw organisatie.

Duidelijke looproutes

Door het op de juiste manier toepassen van signing, kleuren en materialen, ontstaat een logische en duidelijke looproute.

Hygiënisch meubelmaatwerk

Het ontworpen meubilair is hygiënisch en ergonomisch. Wij letten op de eisen die belangrijk zijn voor het type zorg dat jij verleent.

Laat Joolsdesign jou ontzorgen, dan kun jij doen waar jij het beste in bent: de zorg.

Maak nu een afspraak met ons.

Werkwijze voor de verbouwing en inrichting van jouw zorg praktijk

Wij kunnen jouw zorg praktijk van A tot Z ontwerpen en realiseren. Dat doen wij volgens de 3 O's:

ontdekken, ontwerpen, ontzorgen.

Op deze manier ontstaat er het beste resultaat en word jij ontzorgd! 
Wil je meer weten over onze werkwijze? Klik dan op onderstaande button.

In de zorg werkten wij al voor

Interieurontwerp Acatris

Wil je meer weten over ons en onze aanpak?

Leer ons kennen!