Schoolinrichting 
Ontwerp en realisatie

Ontwerp van schoolinrichting. Het nieuwe interieur moet eigentijds worden en passen bij de hedendaagse manier van leren. Wij maken een uniek ontwerp voor jouw school. Daarnaast ontzorgen we je ook graag door ook de realisatie van de verbouwing en schoolinrichting te regelen.

Binnenhuisarchitect ontwerp basisschool
Ontwerp schoolmeubilair basisschool
Schoolinrichting basisschool in Houten

Interieur voor jouw basisschool


Het interieur van een basisschool moet een plek zijn waar kinderen zich veilig voelen. Een plek waar het fijn is om te werken, te leren en om te spelen met andere kinderen. Ouders moeten meteen enthousiast worden als ze de school binnenkomen. Zij moeten tenslotte een schoolkeuze maken voor hun kind. Wij vertalen dit graag in een ontwerp voor de schoolinrichting dat hier helemaal bij aansluit. Wij doen dat graag samen met jullie. Bijvoorbeeld aan de hand van een brainstormsessie met medewerkers en/of het aanmaken van een gedeeld bord op Pinterest.

Waarom een ontwerp van een schoolinrichting door Joolsdesign

Eenheid schoolinrichting

In ons ontwerp ontstaat er eenheid door kleuren, materialen en meubels goed op elkaar af te stemmen. Dit zorgt voor rust.

Multifunctioneel leerplein

Met andere kinderen leren, spelen en voorstellingen geven in een inspirerend, sfeervol en multifunctioneel leerplein.

Sfeervolle teamkamer

De teamkamer wordt met ons ontwerp een gezellige ruimte waar collega’s kunnen eten, overleggen en bijpraten.

Flexibel schoolmeubilair

Met flexibel schoolmeubilair stimuleer je kinderen om te bewegen en kunnen deze gemakkelijk in andere ruimtes worden gebruikt.

.

Gezellig klaslokaal

Een gezellig klaslokaal heeft een positieve invloed op het gedrag van leerlingen. Het bevordert de samenwerking en zelfstandigheid.

Schoolmeubilair basisschool

Eigentijds school interieur


Jullie willen meer eenheid in jullie school interieur. Joolsdesign laat graag aan de hand van 3D tekeningen de mogelijkheden zien. Gezellige hoeken en een duidelijke routing zijn belangrijk in het ontwerp. Door het op de juiste manier combineren van kleuren, foto’s, materialen en schoolmeubilair kan dit worden bereikt.

Oplossing op maat voor jouw school

De inrichting van jullie school vraagt om een oplossing op maat. Wij maken voor jou een inspirerend design voor jullie schoolinrichting, zodat het een fijne plek wordt voor leerlingen en docenten.

Ben je geïnteresseerd in onze schoolinrichting? Wij maken graag een afspraak om jouw wensen door te nemen.

Inrichting leerplein


Het leerplein is de centrale ruimte van een school. In deze ruimte houden leerlingen pauze, maar werken ook tijdens lestijden zelfstandig of in groepjes aan opdrachten. In onze ontwerpen maken wij hier een sfeervolle ruimte van. Het schoolmeubilair bestaat uit bijvoorbeeld losse tafels gecombineerd met treinbankjes. Het centrale punt in het leerplein is vaak een podium waar voorstellingen worden gegeven. Dit zorgt ervoor dat de ruimte voor allerlei doeleinden kan worden gebruikt.

Jij wordt volledig ontzorgd

Met ons plan van aanpak zorgt onze interieurarchitect ervoor dat jouw schoolinrichting van A tot Z wordt ontworpen en gerealiseerd. Daardoor worden jullie volledig ontzorgd.

Schoolmeubilair basisschool

Wil jij ook een nieuwe inrichting voor jouw school?
Deel dan je wensen met de binnenhuisarchitect van Joolsdesign!

Burchtmuur 34, Houten (Utrecht)

+31 (0)30 785 28 41
+31 (0)6 3380 12 95
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Architectenregister: 4.991115.004