INTERIEURARCHITECT - ONTWERP MEUBEL

Interieurarchitect Jolanda de Boon is door Nokik Kinderopvangorganisatie (inmiddels overgenomen door Brood & Spelen) gevraagd om een meubel te ontwerpen voor hun vestiging in Utrecht. Het meubel zou gebruikt gaan worden voor zowel kinderen van de dagopvang als kinderen van de buitenschoolse opvang. De vraag was om een creatief, bijzonder en out-of-the-box idee te ontwerpen. Het ontwerp moest er in de dichte stand net zo aantrekkelijk uitzien en bruikbaar zijn als in de uitklapstand. In het ontwerp voor deze onderwijs instelling moesten tafels met stoelen geïntegreerd worden die in een soepele beweging uit te klappen waren.

ONTWERP RESULAAT

Het kleurrijke meubelontwerp van de interieurarchitect bestaat uit verschillende onderdelen die los van elkaar zijn te gebruiken en gemakkelijk te verplaatsen. Er is voldoende opbergruimte gecreëerd voor keukenspullen, knutselspullen, administratie en meer. Overdag kunnen de jonge kinderen op het bankje zitten en na school kunnen de schoolgaande kinderen het meubel op een eenvoudige uitklappen tot een tafel met bankjes.

INTERIEURARCHITECT VOOR UW ONDERWIJS INSTELLING?

Wilt u naar aanleiding van deze referentie weten wat Joolsdesign interieurarchitect voor uw onderwijs instelling kan betekenen? Neem dan contact op voor het maken van een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

 

 

 

 

over Joolsdesign

quotesFlexibele houding, korte lijnen, snel schakelen! Dat is het succes van Joolsdesign!

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.