Interieurarchitect voor jouw kantoor
van ontwerp tot realisatie

Je hebt plannen om je kantoor te verbouwen. Het nieuwe interieur moet eigentijds worden en passen bij de huisstijl van jouw bedrijf. Je vraagt je af hoe je de ruimte goed kunt indelen om te werken, te brainstormen en klanten te ontvangen. Maar hoe pak je dat aan? Onze interieurarchitect helpt jou graag! Wij maken voor jou een verrassend interieurontwerp op maat en zorgen ervoor dat het tot in de puntjes wordt gerealiseerd.

Uniek ontwerp voor jouw kantoorinrichting


Voor jouw organisatie maken we een ontwerp voor de kantoorinrichting dat past bij jullie huisstijl en bedrijfscultuur. Elk bedrijf is anders. Ook dat van jou. Wij ontwerpen dan ook een uniek kantoor dat is afgestemd op de wensen en eisen van jou en je medewerkers. Van inspirerende en gezonde werkplekken, sfeervolle ontvangstruimtes, een gezellige bedrijfskantine tot aan multifunctionele overlegruimtes.

Het kantoor als ontmoetingsplek


Het kantoor van nu is meer dan een plek om te werken. Het is een ontmoetingsplek, een clubhuis. Thuis ben je geconcentreerd aan het werk. Je komt naar kantoor om met collega's te brainstormen, te vergaderen en bij te praten in de koffiecorner. Bellen kan in een belcel en ook voor videoconferencing is er een ruimte. Wil je je op kantoor even afsluiten, dan kun je rustig werken in een stilteplek.

Oplossing op maat voor jouw clubhuis

Jouw kantoor inrichten als clubhuis vraagt om een oplossing op maat. Wij maken voor jou een inspirerend interieurontwerp voor jullie kantoorinrichting,  zodat iedereen graag naar kantoor blijft komen.

Wil jij ook een ontmoetingsplek voor jouw kantoor? 

Totaalconcept van ontwerp tot realisatie


Je mag van ons een totaalconcept verwachten waar met alles rekening wordt gehouden. Denk daarbij aan een voorstel voor ergonomisch meubilair, akoestische oplossingen, vloerbedekking, systeemwanden en meubels op maat. Maar wij maken ook een lichtplan en geven advies over de juiste kleuren en materialen.

Jij wordt volledig ontzorgd

Met ons plan van aanpak zorgt onze interieurarchitect ervoor dat jouw kantoorinrichting van A tot Z wordt ontworpen en gerealiseerd. Daardoor word jij volledig ontzorgd en kun jij doen wat je het beste kan, namelijk ondernemen.

Wil jij ook een plan van aanpak voor jouw kantoorinrichting?

Het 1,5 meter kantoor


Is jouw organisatie al klaar voor het 1,5 meter kantoor? Het coronavirus heeft onze manier van werken blijvend veranderd. Meer mensen werken thuis, waardoor het kantoor een ontmoetingsplek wordt voor collega’s. Een kantoortuin waar veel medewerkers dichtbij elkaar zitten, past niet meer in een tijd waarin afstand en ruimte centraal staan. Bovendien zijn er door het thuiswerken minder vaste werkplekken nodig.

Onze binnenhuisarchitect maakt voor jou een plan van aanpak en zorgt ervoor dat jouw werknemers weer veilig en met plezier terugkomen naar kantoor.

Inspirerende werkplekken


Je wilt graag dat medewerkers zich fijn voelen op kantoor. Een inspirerende werkplek is de basis voor succes. Het zorgt ervoor dat mensen beter presteren. Bovendien krijgen creativiteit en focus een boost. Wij laten jou graag zien wat de mogelijkheden zijn.

Wij ontwerpen een dynamische werkomgeving

In onze ontwerpen wisselen wij hoge en lage tafels af, zodat er een dynamische werkomgeving ontstaat. Ergonomie staat hierbij voorop. Denk aan zit-sta bureaus en goede stoelen. Even informeel overleggen met je collega, dat doe je in die lekkere plofbank of aan die hoge bartafel. Het toepassen van planten en goede akoestiek zijn hierbij onmisbaar. Wij laten in het ontwerp de identiteit van jouw organisatie terug komen. Dat doen we onder andere door slim gebruik van afbeeldingen en signing.

Laat je door de interieurarchitect van Joolsdesign adviseren over een inspirerende werkplek voor jouw kantoor.

Daarom kies je voor een kantoorinrichting door Joolsdesign

Gezonde werkplekken

In ons ontwerp houden wij rekening met akoestiek, verlichting en planten, zodat een gezonde werkomgeving ontstaat.

Flexibele overlegruimtes

Met collega's vergaderen, brainstormen en video bellen in inspirerende overlegruimtes, klein en groot.

Sfeervolle ontvangstruimte

Wij maken van de ontvangstruimte van jouw kantoor een visitekaartje, waarin klanten zich meteen welkom voelen.

Gezellige bedrijfskantine

De bedrijfskantine wordt met ons ontwerp een gezellige ruimte waar collega's kunnen eten, overleggen en bijpraten.

Duidelijke looproutes

Door het op de juiste manier toepassen van signing, kleuren en materialen, ontstaat een logische looproute.

Wil jij ook een ontmoetingsplek voor collega's creëren?
Deel dan je wensen met de binnenhuisarchitect voor kantoor van Joolsdesign!

Werkwijze kantoorinrichting volgens de 3 O's

Wij kunnen jouw kantoor van A tot. Z ontwerpen en realiseren. Dat doen wij volgens de 3 O's:

ontdekken, ontwerpen, ontzorgen.

Op deze manier ontstaat er het beste resultaat en word jij ontzorgd! 
Wil je meer weten over onze werkwijze? Klik dan op onderstaande button.

Wij werkten o.a. al voor

Interieurontwerp Acatris

Wil je meer weten over ons en onze aanpak?

Leer ons kennen!

Burchtmuur 34, Houten (Utrecht)
+31 (0)30 785 28 41
+31 (0)6 3380 12 95
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Architectenregister: 4.991115.004