INTERIEURARCHITECT KANTOORONTWERP

Interieurarchitect Jolanda de Boon heeft opdracht gekregen van Acatris uit Bunschoten voor het maken van een interieurontwerp voor hun kantoorpand.

Acatris is dat een bedrijf dat poeders produceert voor de voedingsmiddelenindustrie. Het pand is gevestigd op het industrieterrein van Bunschoten. In eerste instantie werd gedacht aan alleen een kleuradvies, maar het kantoorpand was eigenlijk toe aan een flinke renovatie en moderniseringsslag. Na het eerste gesprek met de interieurarchitect werd de opdracht dan ook flink uitgebreid en kon een interieurontwerp gemaakt worden voor twee verdiepingen.  

INTERIEURONTWERP KANTOOR RESULTAAT

Belangrijkste onderwerpen die de interieurarchitect heeft gehanteerd in het interieurontwerp voor dit kantoorpand: lichter, moderner, frisser en opener. Dat begint al bij de voordeur waar de pui in het portaal is aangepast. Binnen in de ontvangstruimte oogt het frisser door het kleurgebruik en materiaalkeuze. Ook heeft het gehele pand een nieuwe nieuwe vloer gekregen, een nieuw systeemplafond, andere verlichting en krijgt het pand een eigen identiteit door toepassing van belettering binnen en buiten. De trap en vloer zijn bekleed met pvc in houtstructuur en er is gekozen voor een frisse witkleur op de muren, deuren en onderzijde van de trap. Een strakke wandkast op maat met greeploze deuren is een belangrijk onderdeel van het interieurontwerp geworden. Hierin zijn de pantry, meterkast en garderobekast in verwerkt. De toiletruimte is vervangen en gemoderniseerd en is er een extra toilet bijgeplaatst.

INTERIEURONTWERP VOOR UW KANTOOR?

Wilt u naar aanleiding van deze referentie weten wat Joolsdesign interieurarchitect voor uw kantoor kan betekenen? Neem dan contact op voor het maken van een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

over Joolsdesign

quotesFlexibele houding, korte lijnen, snel schakelen! Dat is het succes van Joolsdesign!

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Akkoord