Interieurarchitect voor uw woning

Gaat u verhuizen of verbouwen? Joolsdesign Interieurontwerp maakt een professioneel ontwerp voor de verbouwing van uw woning of kantoor. Joolsdesign laat de indeling van de ruimtes architectonisch onderdeel worden van het interieur. Denk daarbij aan het integreren van maatwerkkasten. Maar ook de keuken, het lichtplan, kleuren en materialen worden op elkaar afgestemd.

Werkt u al samen met een architect? Dat is een prima aanvulling. Het is verstandig om ons al in een vroeg stadium te benaderen. Op deze manier kunnen we op tijd meedenken over de vele mogelijkheden die er zijn. Uiteraard houden wij hierbij altijd rekening met uw wensen en eisen.

Stappenplan

In onderstaand stappenplan geven wij een indruk van onze werkwijze:

  • Kennismaken! Wij maken graag vrijblijvend kennis met u. Wij luisteren en stellen vragen. Om welke ruimtes gaat het? Wat zijn de wensen en eisen? Heeft u zelf al ideeën? Aan de hand van dit gesprek maken wij een offerte.
  • U heeft voor ons gekozen en wij gaan voor u aan de slag met het schetsontwerp. Wij maken een nieuwe plattegrond en een schetsmatige 3D visualisatie om een goed beeld te geven van de mogelijkheden. Voor u begint het dan meer te leven en kunt u duidelijke keuzes maken.
  • Stap voor stap gaan we uw keuze meer vormgeven. Het schetsontwerp gaan wij gedetailleerder uitwerken in een definitief ontwerp. Er komt een kleur- en materialenplan, voorstel voor (maatwerk)meubels, keukenontwerp, verlichting, enz.
  • En dan is het ontwerp af en zijn alle voorbereidingen gedaan. De technische tekeningen zijn gemaakt. Alles is tot in detail uitgedacht en met u besproken. Wij gaan offertes aanvragen bij uitvoerende partijen en maken een planning van de werkzaamheden. Ook de begeleiding van de verbouwing kan tot de mogelijkheden behoren. Door ook deze fase door ons te laten verzorgen, wordt het ontwerp zoals bedacht, gewaarborgd.

Interieuradvies aan huis

Naast een interieurontwerp op maat, geven wij ook interieuradvies aan huis. Dit advies duurt 1,5 uur en heeft een vaste prijs. Lees hier meer over dit advies.

Contact

Neem vrijblijvend contact op voor een inspirerend gesprek met onze interieurarchitect. Dat kan via ons contactformulier of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Aanbouw en verbouwing
Interieurontwerp Keukenontwerp Trapontwerp Tienhoven Utrecht Woonboerderij 09
Aanbouw en verbouwing

over Joolsdesign

quotesFlexibele houding, korte lijnen, snel schakelen! Dat is het succes van Joolsdesign!

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.