Interieurontwerp De Kindertelefoon

Joolsdesign heeft een ontwerp gemaakt voor het hoofdkantoor van De Kindertelefoon. De Kindertelefoon ging verhuizen van een oud pand in het centrum van Utrecht, naar een zakelijk kantoorgebouw aan de rand van Utrecht. Dat zakelijke past niet bij De Kindertelefoon. De vraag was dus om een sfeervol interieurontwerp te maken, rekening houdend met de vrolijke kleuren van De Kindertelefoon, maar passend bij het kantoorpand. Bovendien moesten de ruimtes geschikt zijn om te werken, vergaderen, borrelen en lunchen. Daarnaast moest een belangrijke ruimte ook in beslag worden genomen voor de vrijwilligers. Zij voeren de vertrouwelijke telefoongesprekken met kinderen en de medewerkers vonden het belangrijk dat zij zich hier echt thuis voelen. Zij zijn dan ook betrokken bij het inventariseren van de wensen voor het nieuwe interieur ontwerp kantoor Utrecht. 

Resultaat

Als sfeer is ervoor gekozen om het interieur een industriële, huiselijke uistraling te geven en dit te combineren met de kleuren van hun huisstijil. Er zijn overlegplekken gecreëerd in de gang met hoge tafels en een lage vergadertafel. Bij binnenkomst krijg je meteen het gevoel een huiskamer binnen te zijn gelopen, door het huiselijke meubilair. De geschiedenis van De Kindertelefoon is zichtbaar door de oude posters die bij binnenkomst op de wand zijn gehangen. Het eindresultaat is dat het pand een herkenbare uitstraling heeft van De Kindertelefoon en dat het zakelijke kantoor niet meer terug te zien is. Medewerkers, vrijwilligers en bezoekers voelen zich hier meteen thuis.

over Joolsdesign

quotesFlexibele houding, korte lijnen, snel schakelen! Dat is het succes van Joolsdesign!

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.