Trendy verlichting in donkere dagen

Buiten is het al echt herfst. Het waait, het regent, het is koud en het wordt snel donker. Ikzelf moet altijd weer erg wennen als de zomer is afgelopen en de truien weer een plaatsje vooraan in de kast krijgen. Het leuke aan deze donkere dagen vind ik wel dat de haard weer lekker aan kan. Ik merk ook dat ik weer veranderdrang krijg in mijn huis. Dat zal ongetwijfeld bij meer mensen het geval zijn. Verlichting kan, zeker in deze dagen, zorgen voor een sfeervoller en gezelligere woonkamer. Daarom hieronder een aantal verlichtingsarmaturen. Deze draad verlichting is helemaal de interieurtrend van nu en komt terug in veel collecties.

Verlichting Kiki van Eijk - Floating Frames

Draadverlichting Floating Frames van ontwerpster Kiki van Eijk gezien op Dutch Design Week. 

Draadverlichting Dutch Design Week

Wire frame verlichting gespot op de Dutch Design Week.

Verlichting draadlamp Filomena van Nadlab

Grappige serie trendy draadlampen Filomena in verschillende kleuren. Deze verlichting is van het Italiaanse Nadlab

Verlichting draadlamp Con Tradition van Opinion Ciatti

Deze metalen draadlampen Con Tradition zijn geïnspireerd op de traditionele Chinese lantaarns en zijn van het Italiaanse bedrijf Opinion Ciatti.

Verlichting - draadverlichting - Madame Stolze

Draadlamp van Madame Stolz. Ook verkrijgbaar in goud en zwart. 

Verlichting Groupa Studio Book Lamp

Wie heeft er ook niet behoefte aan een duidelijke plek voor een boek dat je aan het lezen bent. Deze draadlamp Book Lamp van Groupa Studio is tevens een leeslamp waar je je boek aan kan ophangen. Leuk idee!

Wil je ook graag dit soort leuke verlichting? Of ben je gewoon toe aan een verlichtingsadvies? Neem dan contact op met Joolsdesign.

Wil je weten wanneer een nieuw blog wordt gepubliceerd? Vind Joolsdesign dan leuk op Facebook of volg Joolsdesign op Bloglovin'.

 

over Joolsdesign

quotesJoolsdesign maakt een interieurontwerp voor uw woning, kantoor, school, kantine of bedrijf. Elke opdracht is voor ons een uitdaging, van klein tot groot! Neem contact op voor het maken van een afspraak.

Jolanda de Boon