Nieuwe limited collectie Ikea

Jullie zullen het inmiddels wel door hebben maar ik ben helemaal weg van Scandinavisch Design. De geometrische vormen, kleuren en natuurlijke materialen spreken mij erg aan. Leuk is dat Ikea vanaf morgen ook met een nieuwe limited edition komt, BRÅKIG. Naast het feit dat deze Scandinavische producten betaalbaar zijn, zijn ze ook echt prachtig. Leuke stoeltjes, tafeltjes en accessoires en servies in zachte pastelkleuren, grafische designs en natuurlijke materialen. De producten zijn ontworpen in samenwerking met ArtRebels, een creatief collectief uit Kopenhagen. Hun producten zijn herkenbaar aan de gekleurde ruitpatronen die als een rode draad door hun ontwerpen lopen. Hieronder een selectie uit deze collectie. Je moet er wel snel bij zijn want voor je het weet is de collectie alweer uitverkocht.

Ikea_Brakig_accessoires_Scandinavisch Design

Ikea-Brakig-servies

Ikea-Brakig-dienblad-Scandinavisch Design

Ikea_Brakig_accessoires_Scandinavisch Design

Ikea_Brakig_meubels_Scandinavisch Design

Ikea_Brakig_meubels_Scandinavisch Design

 

 

 

Top 5 interieurtrends Woonbeurs

Vandaag het vervolg op mijn blog over de Woonbeurs die vorige week plaatsvond in de RAI. Wat was er veel moois te zien! In mijn vorige blog heb ik vooral sfeerbeelden laten zien, hieronder een top 5 met interieurtrends.

Interieurtrend 1: kleur

Kleur komt overal terug, in zowel meubels, verlichting als accessoires. Veel geel, maar ook warme herfstkleuren als oranje en rood. Waren voorheen meubels en verlichting vooral neutraal van kleur, nu springen ze eruit!

Gedeelde stand van Co van der Horst en Leolux

Dat zie je goed terug in deze gedeelde stand van meubelwinkel Co van der Horst en Leolux. Veel meubels en stoffen uit de nieuwe collectie zijn geïnspireerd op de jaren 50.

Lees meer

Nieuwste interieurtrends

Het is september en dus komen er weer allerlei interieurbeurzen aan. Op deze beurzen kan je de nieuwste trends op het gebied van interieurdesign vinden. De komende maanden ga ik die beurzen zoveel mogelijk bezoeken. In mijn blogs zal ik de trends op het gebied van interieurontwerp, interieurstyling en design delen.

Op zondag 8 september a.s. is de aftrap met de Home & Interior beurs.

Lees meer

over Joolsdesign

quotesJoolsdesign maakt een interieurontwerp voor uw woning, kantoor, school, kantine of bedrijf. Elke opdracht is voor ons een uitdaging, van klein tot groot! Neem contact op voor het maken van een afspraak.

Jolanda de Boon