Innovatieve ontwerpen Dutch Design Week

Afgelopen week was de Dutch Design Week in Eindhoven, het grootste design evenement in Nederland. Heerlijk sfeertje, prachtig weer en veel, héél veel design verspreid over verschillende locaties in Eindhoven! Mijn voeten moeten nu nog bijkomen maar het was het waard. Hieronder een aantal innovatieve ontwerpen gezien in het Klokgebouw.  

Eclipse 2 van Floating lamps

Tafellamp Eclipse van Floating-Lamps is niet meer helemaal nieuw maar ik vind hem zo stoer en magisch dat ik hem graag wil delen. Door magneten in de lamp hangt het bovendeel van de kap los van het onderste deel waardoor hij lijkt te zweven.

Mashup chair Diederik Schneemann voor Pols Potten

Deze 3D geprinte stoel is van Diederik Schneeman uit de nieuwe lijn Future Originals van Pols Potten. De stoel bestaat uit delen van stoelontwerpen van Gerrit Rietveld, Ross Lovegrove, Normer Cherner, Arne Jacobsen en Charles en Ray Eames. 

Krukjes, Flip-flop story, gemaakt van gerecyclede slippers

Ook van de hand van Diederik Schneeman zijn deze krukjes gemaakt van gerecyclede slippers gevonden op de stranden van Afrika, de Flip-Flop story.

Lamp Lumi van Heetman Patijn

Tafellampjes Lumi zijn van het ontwerpersduo Heeman|Patijn. De prachtige lampjes zijn gevouwen uit één stuk plaatmateriaal.

Tot zover een kleine selectie innovatieve designs gezien tijdens de Dutch Design Week. Wil je weten wanneer een nieuw blog wordt gepubliceerd? Vind Joolsdesign dan leuk op Facebook of volg Joolsdesign op Bloglovin'.

 

Follow on Bloglovin

 

 

over Joolsdesign

quotesJoolsdesign maakt een interieurontwerp voor uw woning, kantoor, school, kantine of bedrijf. Elke opdracht is voor ons een uitdaging, van klein tot groot! Neem contact op voor het maken van een afspraak.

Jolanda de Boon