BINNENHUISARCHITECT VERBOUWING JAREN 30 WONING UTRECHT

Binnenhuisarchitect Jolanda de Boon is gevraagd door de bewoners van een jaren 30 woning in Utrecht om een interieurontwerp te maken voor hun verbouwing. Ze wilden graag een uitbouw van vier meter met een ruime leefkeuken met keukeneiland. De authentieke jaren 30 elementen, zoals en suite deuren, moesten gecombineerd worden met moderne elementen.

RESULTAAT VERBOUWING

Binnenhuisarchitect Jolanda de Boon liet in haar ontwerp, aan de hand van 3D visualisaties, zien wat de mogelijkheden waren van een aanbouw. Door de ruime aanbouw kon een grote leefkeuken worden gecreëerd. Echter waren deze twee ruimtes door de grote uitbouw niet meer in verhouding. In het interieurontwerp is daarom voorgesteld om de en suite deuren te verplaatsen richting de keuken, zodat een ruimere woonkamer ontstond. In de leefkeuken is een groot keukeneiland gekomen en door creatief om te gaan met de ruimte is er zelfs ruimte ontstaan voor een praktische bergkast met dezelfde authentieke deuren als de en suite deuren. De nieuwe gevel bestaat uit een pui met authentieke glas in lood en ramen die doorlopen tot de grond waardoor er een optimale hoeveelheid licht de keuken binnenkomt. Op de vloer ligt een houten visgraatvloer.

BINNENHUISARCHITECT VOOR UW WONING?

Wilt u naar aanleiding van deze referentie weten wat de Joolsdesign voor de verbouwing van uw woning kan betekenen? Neem dan contact op voor het maken van een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

 

over Joolsdesign

quotesFlexibele houding, korte lijnen, snel schakelen! Dat is het succes van Joolsdesign!

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.