Binnenhuisarchitect Soest

Joolsdesign binnenhuisarchitect Soest heeft jarenlange ervaring en maakt een professioneel en creatief interieurontwerp en voor de verbouwing van uw woning of kantoor. Gaat u verhuizen of wilt u verbouwen? Joolsdesign binnenhuisarchitect Soest denkt graag met u mee over de indeling van de ruimtes. Wij laten maatwerkkasten en keukens onderdeel worden van de ruimte. Zo ontstaat er eenheid. Ook maken wij een lichtplan en geven kleur- en materiaaladvies.

Een binnenhuisarchitect Soest kunt u het beste in een zo vroeg mogelijk stadium benaderen, voordat u een nieuwe woning laat bouwen of gaat verbouwen. Jooldesign kan juist in dat stadium goed met u meedenken over de vele mogelijkheden die er zijn. Uw wensen en uw ideeën zijn daarbij ons uitgangspunt en wij zullen u verrassen met een onderscheidend en creatief idee.

Werkwijze binnenhuisarchitect Soest

Onze binnenhuisarchitect Soest werkt met een duidelijk stappenplan. Als start maken wij graag kennis met u om uw wensen en eisen te horen. Op basis van dit gesprek maken wij een offerte. Daarna gaan we aan de slag met het schetsontwerp. Dit schetsontwerp dient als praatplan, dat in een vervolgfase wordt uitgewerkt in een definitief ontwerp. Om tot het beste eindresultaat te komen, werkt Joolsdesign samen met geselecteerde uitvoerende partijen. Op deze manier kunnen wij ook het project van ontwerp tot oplevering begeleiden en blijft het ontwerp gewaarborgd.

Ontstaan Joolsdesign

Joolsdesign is opgericht door interieurarchitect Jolanda de Boon. In 1996 is zij afgestudeerd als interieurarchitect aan de Academie voor Beeldende Kunsten in Maastricht. Sindsdien is zij bezig met ontwerpen en inrichten van bedrijven en woningen. Voordat zij begon met Joolsdesign heeft ze als binnenhuisarchitect ervaring opgedaan bij een kantoorinrichter, interieurbouwbedrijf en interieurontwerp bureau. Door deze allround ervaring is zij in staat om veel verschillende soorten opdrachten aan te nemen.

Kennismaken?

Geïnteresseerd? Maak dan een afspraak met een binnenhuisarchitect Soest via het contactformulier of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Aanbouw en verbouwing
Interieurontwerp Keukenontwerp Trapontwerp Tienhoven Utrecht Woonboerderij 09
Aanbouw en verbouwing

over Joolsdesign

quotesFlexibele houding, korte lijnen, snel schakelen! Dat is het succes van Joolsdesign!

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.