Binnenhuisarchitect Laren

Joolsdesign binnenhuisarchitect Laren heeft jarenlange ervaring met het maken van een professioneel interieurontwerp voor de verbouwing van uw woning of kantoor. Gaat u verhuizen of wilt u verbouwen? Joolsdesign binnenhuisarchitect Laren maakt graag voor u een interieurontwerp!

Een binnenhuisarchitect Laren kunt u het beste in een zo vroeg mogelijk stadium benaderen, voordat u een nieuwe woning laat bouwen of gaat verbouwen. Jooldesign kan juist in dat stadium goed met u meedenken over de vele mogelijkheden die er zijn. Uw wensen en uw ideeën zijn daarbij ons uitgangspunt en wij zullen u verrassen met een onderscheidend en creatief idee.

Werkwijze binnenhuisarchitect Laren

Joolsdesign binnenhuisarchitect Laren werkt met een duidelijk stappenplan, volgens de 3 O's: Ontdekken, Ontwerpen, Ontzorgen. Op deze manier kunnen wij het traject van A tot Z ontwerpen en realiseren.

Als start maken wij graag kennis met u om uw wensen en eisen te horen. Op basis van dit gesprek maken wij een offerte. Daarna gaan we aan de slag met het schetsontwerp. Uw wensen en uw ideeën zijn hierbij het uitgangspunt. Joolsdesign zal u verrassen met een onderscheidend en creatief idee dat past bij de organisatie of u als persoon. Vanaf het eerste schetsontwerp laten we u deze ideeën zien aan de hand van een plattegrond en een 3D visualisatie. U krijgt op deze manier een goed beeld van de mogelijkheden. Dit schetsontwerp dient als praatplan, dat in een vervolgfase wordt uitgewerkt in een definitief ontwerp. Wij maken dan een kleur- en materialenplan, maken maattekeningen, doen een voorstel voor verlichting, akoestiek, meubels, etc. Uiteraard afhankelijk van uw wensen. Om tot het beste eindresultaat te komen, werkt Joolsdesign binnenhuisarchitect Laren samen met geselecteerde uitvoerende partijen. Op deze manier kunnen wij ook het project van ontwerp tot oplevering begeleiden en blijft het ontwerp gewaarborgd.

Waarom Joolsdesign?

  • Werkt volgens een duidelijk stappenplan volgens de 3 O's.
  • Gediplomeerd en ingeschreven in het architectenregister.
  • Jarenlange ervaring. In onze portfolio vindt u foto's van gerealiseerde opdrachten.

Kennismaken?

Geïnteresseerd? Maak dan een afspraak met een binnenhuisarchitect Laren via het contactformulier of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

over Joolsdesign

quotesFlexibele houding, korte lijnen, snel schakelen! Dat is het succes van Joolsdesign!

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.