Binnenhuisarchitect kantoor Utrecht

Binnenhuisarchitect kantoor Utrecht nodig? Binnenhuisarchitect Joolsdesign gaat graag voor u aan de slag met een kantoorontwerp.
In het ontwerp houden wij rekening met de beschikbare vierkante meters. Maar ook routing is belangrijk. En we houden rekening met het aantal werkplekken, benodigde vergaderplekken, belruimtes, akoestiek, verlichting. Wij werken het opwerp tot in detail uit. Uiteraard blijven we daarover in gesprek met u. Een goed ingericht kantoor is mooi, functioneel en ergonomisch verantwoord ingericht. Medewerkers moeten zich hier thuis voelen!

Binnenhuisarchitect Utrecht van ontwerp tot realisatie

Joolsdesign binnenhuisarchitect Utrecht werkt met een duidelijk stappenplan volgens de 3 O’s: ontdekken, ontwerpen en ontzorgen. Wij kunnen het project dan ook begeleiden van A tot Z, van ontwerp tot oplevering.

Ontdekken

Wij starten met een kennismakingsgesprek en horen in dit gesprek graag uw wensen en eisen. Wilt u een formele of juist informele uitstraling? Heeft u nieuwe meubels nodig? Wat is uw budget? Wilt u nieuw of juist tweedehands? Joolsdesign binnenhuisarchitect kantoor Utrecht hoort graag al uw wensen. Wij kunnen ook een brainstormsessie inplannen met medewerkers. Medewerkers voelen zich gehoord en zijn sneller bereid om veranderingen te accepteren als ze betrokken worden bij het proces.

Ontwerpen

In de ontwerpfase maken wij het ontwerp. Onze 3D visualisaties geven u een goed beeld van de mogelijkheden. Afhankelijk van de keuzes die gemaakt worden in het ontwerp, doen wij een voorstel voor onder andere vloeren, systeemwanden, plafond, verlichting, signing, meubilair, akoestiek, kleuren, materialen ed.

Ontzorgen

In deze fase ligt de focus op het ontzorgen van u als opdrachtgever. Wij maken een begroting, bestellen alles, maken een planning van de uitvoerende werkzaamheden en we begeleiden de werkzaamheden tijdens de verbouwing. Wij hebben een groot netwerk van uitvoerende partijen. Omdat wij onafhankelijk zijn, zijn wij niet gebonden aan bepaalde partijen. Dat is gunstig voor uw budget! Wanneer u de projectbegeleiding aan Joolsdesign binnenhuisarchitect Utrecht overlaat, wordt de uitvoering van het ontwerp zoals dat bedacht is, gewaarborgd.

Kennismaken?

Geïnteresseerd? Wij komen graag met u in gesprek! Maak dan een afspraak met de binnenhuisarchitect kantoor Utrecht via het contactformulier of stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Binnenhuisarchitect Utrecht 04
Interieurontwerp Interieurarchitect Kantoor Kindertelefoon 03
Interieurontwerp Kantoorontwerp Interieurarchitect 11

over Joolsdesign

quotesFlexibele houding, korte lijnen, snel schakelen! Dat is het succes van Joolsdesign!

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.