BINNENHUISARCHITECT VERBOUWING WOONBOERDERIJ

Binnenhuisarchitect Jolanda de Boon is gevraagd door de bewoners uit Tienhoven in Utrecht, om van hun gedateerde 100 jaar oude boerderij, een droomhuis te maken. Ze willen de verbouwing graag beginnen met een ontwerp voor een leefkeuken. Deze ruimte is nu nog een stal en zal geheel gerenoveerd en bouwkundig aangepast moeten worden zodat deze bewoonkamer kan worden gemaakt. De binnenhuisarchitect zal voor deze verbouwing ook een ontwerp moeten maken voor de gevels, die nog bestaan uit een grote garagedeur en wat kleine raampjes. Meer licht is dan ook wenselijk. Het ontwerp voor de leefkeuken zal moeten passen bij de stijl van de woning, modern en landelijk. Er moet een vaste trap komen naar de eerste verdieping, waar op termijn de badkamer gaat komen. Een wens is ook een hal waar je eerst binnen komt.

LEEFKEUKEN ONTWERP RESULTAAT

De ruimte is erg groot. Om meer intimiteit te krijgen is de ruimte opgedeeld in de woonkeuken, hal en bijkeuken. Vanuit het grote keukeneiland geven de oude staldeuren rechtstreeks toegang tot deze bijkeuken. De garagedeur heeft plaatsgemaakt voor twee grote openslaande deuren, waardoor er veel licht de ruimte binnen komt. De losstaande trap is vervangen door een mooie eikenhouten trap. Deze trap is een geheel met de ruimte geworden en heeft toegang tot de eerste verdieping en de rest van de iets hoger gelegen kamers in de woning. Op de vloer ligt een cementdekvloer dat helemaal past bij de sfeer van de woning. De keuken is gestyled met grote plantenpotten in koper, die de moderne, landelijke woonkeuken helemaal afmaken.

WILT U OOK EEN ONTWERP VOOR EEN LEEFKEUKEN VOOR UW WONING VAN BINNENHUISARCHITECT?

Wilt u naar aanleiding van deze referentie weten wat Joolsdesign voor uw verbouwing kan betekenen? Neem dan contact op voor het maken van een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

over Joolsdesign

quotesFlexibele houding, korte lijnen, snel schakelen! Dat is het succes van Joolsdesign!

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.