Binnenhuisarchitect Gorinchem


Je hebt vragen over de inrichting van je woning of kantoor. Je bent van plan om te verbouwen, of misschien ga je verhuizen naar Gorinchem. Hoe kom je tot de beste indeling? Moet de keuken misschien op een andere plek komen?
Misschien ga je met je organisatie een nieuwe ruimte in Gorinchem betrekken. Hoe kom je dan tot een optimale en toekomstbestendige  werkomgeving? En hoe verander je die kille ontvangstruimte in een visitekaartje voor je organisatie?

De binnenhuisarchitect van Joolsdesign Interieurontwerp helpt graag. Laat ons voor de inrichting van jouw woning of jouw kantoor een interieurontwerp maken. Stap voor stap helpen wij je de juiste keuzes maken, met als eindresultaat een eigentijd en verassend ontwerp. Daag ons uit met jouw wensen!

Sfeervol interieurontwerp van een vergaderruimte van designer en binnenhuisarchitect voor kantoor in Utrecht

Binnenhuisarchitect Kantoor

Heeft je organisatie verhuisplannen, en heb je een ruimte in Gorinchem op het oog? Of loop je in je huidige ruimte tegen uitdagingen aan, omdat je je medewerkers een gezonde en tegelijkertijd moderne en inspirerende werkomgeving wilt bieden?
 Een gezonde en mooie werkomgeving leidt tot meer werkplezier en betere prestaties. Aan de hand van jouw wensen en eisen maakt de binnenhuisarchitect van Joolsdesign graag een eigentijds en toekomstbestendig ontwerp voor jouw kantoorinrichting. 

Met deze prachtige maatkast heeft de binnenhuisarchitect Utrecht van Joolsdesign de woonkamer met de keuken verbonden en eenheid gecreëerd.

Binnenhuisarchitect Woning

Je wilt je woning verbouwen of je gaat verhuizen naar Gorinchem. Je vindt het moeilijk om de juiste keuze voor je interieur te maken. Bijvoorbeeld voor de keuken of maatwerkmeubels. De binnenhuisarchitect van Joolsdesign helpt je daarbij. Aan de hand van 2D- en 3D-tekeningen laten wij verschillende mogelijkheden zien. We kunnen ook voorstellen doen voor materialen, kleuren en een verlichtingsplan. Wij maken van jouw woning de ideale droomwoning. 

Daarom kies je voor de binnenhuisarchitect

van Joolsdesign

Van A tot Z

Wij ontwerpen, begeleiden en realiseren de verbouwing en inrichting van jouw woning of kantoor.  

Ervaring

Meer dan 200 klanten gaven ons hun vertrouwen, en zijn zeer tevreden met het eindresultaat.

Betrokken

Jij staat bij ons centraal. Wij luisteren aandachtig naar jouw wensen en eisen en vragen altijd door.

Kwaliteit

Als gediplomeerd en erkend interieurarchitect zijn wij dan ook ingeschreven in het Architectenregister.

Onafhankelijk

Wij zijn niet gebonden aan leveranciers, zo garanderen wij een onafhankelijk interieurontwerp.

Zowel in de regio Gorinchem als daarbuiten, werken wij met onze beproefde 3 O's methode. We onderzoeken, ontwerpen en ontzorgen. Jij kiest wat het beste bij jou past. Wil jij ook weten wat Joolsdesign voor jou kan betekenen?

Jouw ideeën zijn ons startpunt

Jouw interieurwensen

Bij een verhuizing of verbouwing, een nieuwe kantoorinrichting of een keukenontwerp, wil je achteraf geen spijt krijgen van keuzes die je hebt gemaakt. Aan de hand van inspirerende 2D- en 3D-tekeningen maakt de interieurarchitect voor jou inzichtelijk wat er allemaal mogelijk is.

Omdat geen enkele woning of organisatie hetzelfde is, is ieder advies ook anders. Heb je bijvoorbeeld een praktische interieurvraag? Wil je weten hoe je meer eenheid kan creëren in je inrichting? Of wil je een totaal nieuwe indeling?

Het ontwerpproces 

Joolsdesign heeft zowel voor organisaties als particulieren oplossingen op maat. Heb je bijvoorbeeld een praktische vraag over je interieur en wil je advies waarmee je zelf aan de slag kunt gaan? Dan is een interieuradvies aan huis een goede optie. Maar wil je aan de hand van 2D- en 3D tekeningen de verschillende mogelijkheden zien,dan maken we graag een interieurontwerp op maat voor je. Wij kunnen dan ook advies geven over materiaalkeuzes en maken bijvoorbeeld een lichtplan. We maken altijd vooraf een duidelijk plan van aanpak, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Behalve dan het eindresultaat: daarmee word je altijd positief verrast!

Meer weten? Nodig ons uit voor een kennismaking!

Ben je nieuwsgierig geworden over wat wij voor jou kunnen betekenen? 

Klik dan op een van onderstaande buttons.

Wij werkten o.a. al voor

Interieurontwerp Acatris

Zullen we kennismaken?

Jolanda de Boon

Eigenaar en interieurarchitect

Burchtmuur 34, Houten (Utrecht)

+31 (0)30 785 28 41
+31 (0)6 3380 12 95
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Architectenregister: 4.991115.004