Interieurarchitect schoolinrichting
van ontwerp tot realisatie

De inrichting van jullie school is gedateerd. Het nieuwe interieur moet eigentijds worden en passen bij de hedendaagse manier van leren. Jullie hebben hulp nodig bij het maken van een nieuw ontwerp voor de verbouwing. De interieurarchitect van Joolsdesign helpt jullie graag. Wij maken voor jullie school een uniek interieurontwerp. En ontzorgen je ook graag door ook de realisatie van de verbouwing en schoolinrichting te regelen.

Interieurontwerp voor wachtruimte praktijk

Schoolinrichting


Je mag van ons een totaalconcept verwachten waar met alles rekening wordt gehouden. Denk daarbij aan een voorstel voor een nieuwe indeling, geschikt schoolmeubilair, hygiënische meubels, vloerbedekking en een duidelijke routing. Maar wij maken ook een lichtplan en geven advies over de juiste kleuren en materialen, passend bij deze doelgroep. Wij houden daarbij altijd rekening met het beschikbare budget.

Ontwerp balie binnenhuisarchitect zorg praktijk

Schoolinrichting voor basisschool en middelbare school

Een school moet een plek zijn waar kinderen zich veilig voelen. Een plek waar het fijn is om te werken, te leren en om te spelen met andere kinderen. Voor een basisschool zijn weer andere wensen en eisen dan een middelbare school. Ouders moeten meteen enthousiast worden als ze een basisschool binnenkomen. Zij moeten tenslotte een schoolkeuze maken voor hun kind. Onze binnenhuisarchitect vertaalt dit graag in een ontwerp dat hier helemaal bij aansluit. Wij vinden het belangrijk om dit samen te doen met jullie. En nemen jullie wensen en ideeën dan ook graag mee in het ontwerp. Dat kunnen we bijvoorbeeld doen aan de hand van een brainstormsessie met medewerkers en/of het aanmaken van een gedeeld bord op Pinterest.

Eenheid en rust in eigentijds schoolinterieur

Jullie willen meer eenheid in jullie schoolinterieur. Joolsdesign laat graag aan de hand van 3D tekeningen de mogelijkheden van jullie school zien. Gezellige hoeken en een duidelijke routing zijn belangrijk in het ontwerp. Door het op de juiste manier combineren van kleuren, foto’s, materialen en schoolmeubilair kan dit worden bereikt.

Multifunctioneel leerplein

Het leerplein is de centrale ruimte van een school. In deze ruimte houden leerlingen pauze, maar werken ook tijdens lestijden zelfstandig of in groepjes aan opdrachten. In onze ontwerpen maken wij hier een sfeervolle ruimte van. Het schoolmeubilair bestaat uit bijvoorbeeld losse tafels gecombineerd met treinbankjes. Het centrale punt is vaak een podium waar voorstellingen worden gegeven. Dit zorgt ervoor dat de ruimte voor allerlei doeleinden kan worden gebruikt.

Ontwerp balie binnenhuisarchitect zorg praktijk

Jij wordt volledig ontzorgd


Met ons plan van aanpak zorgt onze binnenhuisarchitect ervoor dat de inrichting van jullie school van A tot Z wordt ontworpen en gerealiseerd. Tijdens onze kennismaking inventariseren we jullie wensen en eisen. Dit vormt de basis voor het ontwerptraject. Aan de hand van een duidelijk plan van aanpak weten jullie van te voren precies waar je aan toe bent. En wij zorgen ervoor dat jullie worden ontzorgd tot aan de oplevering.

Willen jullie ook een plan van aanpak voor de inrichting van jullie school?

Daarom kies je voor een schoolinrichting van Joolsdesign

Eenheid schoolinrichting

In ons ontwerp ontstaat er eenheid door kleuren, materialen en meubels goed op elkaar af te stemmen. Dit zorgt voor rust.

Multifunctioneel leerplein

Met andere kinderen leren, spelen en voorstellingen geven in een inspirerend, sfeervol en multifunctioneel leerplein.

Sfeervolle teamkamer

De teamkamer wordt met ons ontwerp een gezellige ruimte waar collega’s kunnen eten, overleggen en bijpraten.

Flexibel schoolmeubilair

Met flexibel schoolmeubilair stimuleer je kinderen om te bewegen en kunnen deze gemakkelijk in andere ruimtes worden gebruikt.

Gezellig en rustig klaslokaal

Een gezellig klaslokaal heeft een positieve invloed op het gedrag van leerlingen. Het bevordert de samenwerking en zelfstandigheid.

Ben je geïnteresseerd in onze schoolinrichting? Onze binnenhuisarchitect helpt je graag verder.

Maak nu een afspraak met ons.

Werkwijze voor de verbouwing en inrichting van jullie school

Wij kunnen jouw school van A tot Z ontwerpen, inrichten en realiseren. Dat doen wij volgens de 3 O's:

ontdekken, ontwerpen, ontzorgen.

Op deze manier ontstaat er het beste resultaat en word jij ontzorgd! 
Wil je meer weten over onze werkwijze? Klik dan op onderstaande button.

Wij maakten oa al een interieurontwerp voor

Interieurontwerp schoolinrichting basisschool De Vos Voorschoten
Interieurontwerp basisschool De kleine prins Rotterdam
Interieurontwerp basisschool De Stek Houten

Wil je meer weten over ons en onze aanpak?

Leer onze interieurarchitect kennen!

Burchtmuur 34, Houten (Utrecht)

+31 (0)30 785 28 41
+31 (0)6 3380 12 95
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Architectenregister: 4.991115.004